20 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 16°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

25° / 16°

Nedjelja

26.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević poručio ministru Krapoviću da "smanji doživljaj"

Izvor: Screenshot (TV Prva)

Politika

Comments 8

Knežević poručio ministru Krapoviću da "smanji doživljaj"

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik DNP-a Milan Knežević jutros je u gostovanju na srpskoj TV Prva rekao da bi Crna Gora mogla biti legitimna meta Rusije u slučaju eskalacije rata u Ukrajini, odnosno slanja naših vojnika, a ministru odbrane Draganu Krapoviću poručuje da ''smanji doživljaj''.

"Ja ne bih bio srećan da dođe do tog geopolitičkog sukoba. Ja ću se zalagati da naši vojnici ne idu ni na kakav front koji bi, ne daj Bože, rezultirao njihovom smrću ili stvaranjem Crne Gore kao neke geopolitičke mete Rusije ili bilo koga drugoga. Znajući Crnu Goru, znajući nas, prepostavljama da bi se država pretvorila kao onaj film 'Tri karte za Hollywood' i apelujem i na našeg ministra odbrane ove neke ratnohuškačke i antiruske izjave koje je imao posljednjih dana malo smanji doživljaj, jer s tim našim vojnicima, kažem vam, ne možemo da idemo ni u lov na zečeve", rekao je Knežević.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Tara

i ja bi Knezevicu preporucila..da se previse ne izivljava nad CG..Dosta je bilo pucizma..i serbonacizma!

ljeposava

Nadajmo se da ce Krapovic shvatiti naredjenje ruskog izaslanika Knezevica.Ovaj stihoklepac ce inace sklepati neke nove stihove na temu “Ne diraj mi Rusiju,ne pominji Putina,mozemo ti brzo glasati smjenu”.Jes’ da se ne rimuje ali se stimuje.

td

Bas su nezahvalne ove demokrate,Pipune.Izdace i Ruse samo da zadrze stolice. Ti to ne bi uradio,je li?. A Mandic,mozes li biti siguran?