19 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Na izbore ćemo ići samostalno, sarađivaćemo samo sa partijama odanim Crnoj Gori

Izvor: CEP

Politika

Comments 4

Adžić: Na izbore ćemo ići samostalno, sarađivaćemo samo sa partijama odanim Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • Viber

Mi na izborima, lokalnim ili parlamentarnim, kad ih bude bilo, a biće ih, prije ili kasnije, učestvovaćemo samostalno, bez predizborrnih koalicija, a ako i kad se budu pravile postizborne koalicije, otvoreni smo za saradnju i saveze, priincipijelno, pošteno samo sa suverenističkim strankama crnogorske profilacije i građanske orijentacije, poručuje predsjednik Crnogorske evropske partije Novak Adžić. 

- Samo sa onim partijama odanima Crnoj Gori. Rekli smo eksplicitno više puta i ponavljamo s kim nećemo praviti saradnju, saveze i nikakve sporazume i akcije. Nikad to nećemo uraditi sa onima sa kojima se ideološki ne samo ne slažemo, nego koji su idejno-politički antagonistički prema nama nastrojeni i našim političkim pogledima.

Kod nas je stvar čista. Valjda svi znaju u Crnoj Gori da mi ni u ružnom snu ne bi bilo što uradili što bi nas moglo povezivati sa strankama (veliko)srpskog bloka.

One su naši glavni i primarni protivnici. I tako će ostati. CEP ima program i dosljedan čvrst stav. Sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za što - poručuje Adžić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

@sds Slažem se oko priljepaka,ali mi kojima je stalo do ove države i njenog evropskog puta ne smijemo dozvoliti da nam se zbog malog broja glasova koji je nedostajao SDP-u i zbog kojeg je izgubila parlamentarni status,to ponovi na sljedećim izborima sa bilo kojom suverenističkom strankom!

sds

@Orlov krš Treba saradjivati naravno, ali je bolje da se izmjeri podrska na pocetku. Da se zna na cemu su. A ne kao neki priljepci sto su trenutno u Vladi i to na visokim funkcijama a nemaju 50 glasova.

Orlov krš

Sa ovakvim unaprijed tvrdim stavom da ċete samostalno na izbore,protivrječite ovome ,,sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za što.''