27 °

max 27 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

22° / 15°

Nedjelja

26.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šimun smijenio direktora Montefarma, iz SNP-a upozoravaju da će otvoriti pitanje njegove pozicije ministra

Politika

Comments 2

Šimun smijenio direktora Montefarma, iz SNP-a upozoravaju da će otvoriti pitanje njegove pozicije ministra

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjedništvo SNP CG zahtijeva od ministra zdravlja Vojislava Šimuna da preispita odluku o smjeni direktora Montefarma, saopšteno je iz SNP-a.

Kako kažu, za njega odgovorno tvrde da je svojim dolaskom zaustavio veliki broj nezakonitih radnji i značajno povećao profit te državne firme, o čemu postoje nepobitni dokazi.

"Nijesmo bili saglasni ni sa smjenom direktorice KBC Ljiljane Radulović, kao ni sa smjenom medicinskog direktora te ustanove, uvaženog gospodina i stručnjaka prof dr Zorana Terzića.

Imamo opravdanu bojazan da određeni funkcioneri iz PES pokušavaju da “na mala vrata” vrate kadrove DPS-a koje smo posle mnogo godina uspješno razvlastili", navode u saopštenju. 

Apeluju na ministra da preispita svoje odluke, u suprotnom će, kažu, biti prinuđeni da otvore pitanje njegove pozicije kao ministra zdravlja u rekonstrukciji Vlade koja slijedi, sa ostalim kolegama i partnerima u Vladi Crne Gore.

"Smatramo da ovo nije samo atak na gorepomenute ljude, već i na Socijalističku narodnu partiju u cjelini, koja je dala veoma značajan doprinos demokratskim promjenama u Crnoj Gori. Kao ozbiljan i kredibilan koalicioni partner, nećemo dozvoliti radnje i poteze koji imaju za namjeru da naštete crnogorskoj javnosti i građanima kroz izbor neadekvatnih kadrova na najodgovornijim pozicijama", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

Preispitati izrečene lakše i teže povrede radne obaveze koje su izrečene u mandatu

Sanja

Zar nije sramota za zdrav razum citalaca i javnosti da sminjeni (bez imalo znanja i poznavanja zakona i struke) javno govori da su farmaceuti trgovci koji treba da rade tako da otimaju od pacijenata? I zbog toga je smjenjivao/slao na prinudna bolovanja jer " stari" farmaceuti to nisu htjeli da rade