17 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP o izjavi Đeljošaja: Nije dobro da predstavnik manjinskog naroda ne poštuje žrtve druge nacionalnosti koje su nevino stradale

Politika

Comments 2

SNP o izjavi Đeljošaja: Nije dobro da predstavnik manjinskog naroda ne poštuje žrtve druge nacionalnosti koje su nevino stradale

Autor: Antena M

  • Viber

Definicija humanosti nije bomba na nevine žrtve, poručuju iz SNP-a reagujući na izjavu potpredsjednika Vlade Nika Đeljošaja da je NATO bombardovanje bila humanitarna intervencija.

"Nije dobro da predstavnik manjinskog naroda u građanskoj i evropskoj Crnoj Gori ne poštuje žrtve druge nacionalnosti koje su nevino stradale", ocjenjuju iz SNP-a.

"NATO bombardovanje je bilo sve osim "humane intervencije civilizovanog svijeta". Da li je gospodin Đeljošaj na ovaj način želio da kaže da su žrtve NATO-a opravdano ubijene?! Granatirani su stari, bolesni, djeca, nemoćni i nedužni ljudi.

Da podsjetimo sve one koji drugačije interpretiraju, a usta su im puna demokratije, pravde i humanosti, da je 30.aprila 1999.godine u Murinu stradalo šest osoba, od čega su troje bila djeca. Jesu li i njima iz humanih razloga tog dana prekinuti dječji snovi? Ne smije se zaboraviti niti jedna žrtva, jer stradanje jednog čovjeka, stradanje je svih nas", ističu iz SNP-a.

Svi moramo da poštujemo nevino stradale žrtve i da saosjećamo sa bolom njihovih porodica, zaključuju u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Doctor Gachet

Nevine zrtve jesu, ali krivica je iskljucivo na Milosevicevom zlocinac kom rezimu.Isto,tako,civilne zrtve bombardovanja Berlina i Drezdena, 1945-te, su posledica Hitlerovog nacizma.

Mrgud

Oni što su tad govorili "gađajte i nas nismo gubavi" sada polažete vijence i nekom nešto govorite.