9 °

max 23 ° / min 9 °

Nedjelja

28.04.

23° / 9°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čađenović dizao prst na Maškovića u Skupštini Glavnog grada

Izvor: Twitter

Politika

Comments 2

Čađenović dizao prst na Maškovića u Skupštini Glavnog grada

Autor: Antena M

  • Viber

„Direktor JU "Kakaricka gora", izrevoltiran što se, u skladu sa zakonom bavim njegovim radom i, u strahu za svoju funkciju, nije se libio da na mene podigne prst usred Skupštine Glavnog grada, naveo je u saopštenju predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

Dakle, izmjene statuta ustanove i nezakonita sistematizacija, na osnovu koje je zapošljeno troje lica, ono je što ne žele da se čuje, kaže Mašković.

Više državno tužilaštvo, Osnovno tužilaštvo, Ombudsman, AZLP, Uprava za inspekcijske poslove su institucije koje se trenutno bave radom ove, za čitavu državu važne, ustanove, ističe predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada.

Koalicioni sporazum za PES je svetinja, pa tako kadar Nove srpske demokratije, bez prethodnog radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, sebi daje za pravo da se na ovakav način ponaša prema predstavnicima građana. Osim podizanja prsta prema meni, ponovljene su uvrede koje su mi upućene od zaposlene te ustanove koja je nedavno upala na moju konferenciju za medije", zaključio je u saopštenju predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Tara

Svaka cast za G-dina Maskovica..odlican Odgovor...kad bi se svi ovako branili..od ove nove kleronacisticke skupstine crkve serbije..bili bi na boljoj poziciji..

Simokliser

Dobro nije 3 prsta i 2 zuba