18 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Povučena odluka o uvođenju prinudne uprave u Šavniku

Politika

Comments 2

Povučena odluka o uvođenju prinudne uprave u Šavniku

Izvor: RTCG/Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada je povukla odluku o uvođenju prinudne uprave u Šavniku zato što odluka SO Šavnik o skraćenju mandata lokalnom parlamentu stupa na snagu danom donošenja, rečeno je Portalu RTCG.

Vladina odluka o uvođenju prinudne uprave stupa na snagu danom objave u Službenom listu, a nije bila ni poslata, prenosi RTCG. 

Imajući to sve u vidu, Vlada je povukla odluku o uvođenju prinudne uprave jer ona nema smisao ako je SO Šavnik već skratio mandat. 

Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić u izjavi za Antenu M sinoć je kazao da odluka ministra javne uprave Maraša Dukaja da uvede prinudnu upravu u toj Opštini, nema uporište u zakonu. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

marjan

Neko ih je povukao za uho. Ovdje je sve voluntarizam. Moze ovako o onako. Gaze đe im moze biti, kad vide otpor povuku se zbog stranaca. Jer si slabi. Zemlja je pred banrotom. Da je ovdje cijeli sistem kontaminiran nacionalizmom pokazuje i suđenje B. Batricevicu. Tuzilastvo je povuklo tuzbu tek na najavu protesta građana

Mila K

Ako je naučio iz greške, to je za poštovanje. Međutim, ako je premijer tek sad shvatio Dukaj neznanje, onda nije ni čudo da kmerići igraju karambol sa njim.