11 °

max 21 ° / min 11 °

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
EK: Izabrati predsjednika Vrhovnog suda, to bi dalo važan zamah CG

Politika

Comments 3

EK: Izabrati predsjednika Vrhovnog suda, to bi dalo važan zamah CG

Autor: Antena M

  • Viber

Izbor predsjednika Vrhovnog suda i napredak u izradi izmjena Zakona o finansiranju političih partija, dali bi zamah procesu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji (EU), poručili su iz Evropske komisije (EK).

U objavi Delegacije EU u Crnoj Gori na platformi X navodi se da EK snažno ohrabruje Crnu Goru da, nakon najnovijeg oglasa, izabere predsjednika Vrhovnog suda.

"Osim toga, EK naglašava da je potreban brz napredak u izradi izmjena Zakona o finansiranju političih partija", naveli su iz Delegacije EU.

Kako su kazali, to bi dalo važan zamah procesu pristupanja Crne Gore.

"I omogućilo EK da u predstojećem periodu državama članicama predstavi ubjedljiv izvještaj o ocjeni ispunjenosti privremenih mjerila za vladavinu prava (IBAR)", poručili su iz Delegacije EU.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Di

Ništa nam ne treba, jer i ovi ništa ne rade, a to što urade je slabo za narod. Tako bi samo koštali državu a nikakve koristi od njih. Sada će Marković za "zakuka" da je ovo pritisak na Tužilaštvo. Zato moramo reći: Bravo, hapsite... to im daje "krila". I njemu i Novoviću. Sada će i nas da hapse.

Mila K

Tetkica Popa i dalje štetočinja. Neka se drži kafica sa Dakinim guvernerom a ozbiljne izbore će nesrwćna Crna Gora nekako iskobeljati.

Bajo

Izabrati - DA . Ali izabrati samo da bi se ispunio taj zahtjev- NE. Jer vidimo do cega je taj rezon doveo tuzilastvo. Osvetnicka batina srpsko - ruskog svijeta.