22 °

max 22 ° / min 13 °

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: „Čačkalice“ su tek početak raskrinkavanja, Bečić sam sebi skače u stomak

Politika

Comments 0

DPS: „Čačkalice“ su tek početak raskrinkavanja, Bečić sam sebi skače u stomak

  • Viber
Aleksa Bečić, po običaju, sam sebi skoči u stomak svaki put kad se oglasi, poručuju iz DPS-a. 
 „Čačkalice“ u svom dvorištu možda on sam ne može da vidi od “debala“ koja ga okružuju, prije svega baš u Budvi na koju je toliko ponosan, dodaju iz te partije.
 
"Još juče je crnogorska javnost saznala za krivični dosije zbog preko 20 razbojništava čovjeka kojeg su Demokrate imenovale za predsjednika Upravnog odbora  JP Vodovod i kanalizacija u Budvi. To bi, recimo, bila „čačkalica“. Mnoga druga „debla“ o njima će se tek otkrivati, pa i ona o kojima je u Herceg Novom govorio predsjednik DPS Milo Đukanović.  Naravno, Aleksa Bečić će i to prećutati i ponašati se kao da se ništa ne događa, kao što se ponašao i kada su mediji otkrili kriminalnu prošlost Igora Đuraševića, kao što se ponašao i kada je razotkrivena nepotistička šema kadrovanja u Budvi i u svim drugim slučajevima kada su Demokrate uhvaćene u ordinarnim lažima", navodi se u saopštenju. 
 
Osim što je Bečić besprizorno prisvojio izborni rezultat kompletne opozicije u Budvi i Kotoru i pripisao ga isključivo sebi i svojoj partiji, tako je i slagao građane Herceg Novog da su on i njegova partija „mladi i novi“, dodaju iz DPS-a.
 
"Kao što prećutkuje sve što se o njegovoj partiji polako otkriva, tako je novskoj javnosti prećutao da je nosilac liste Demokrata za Herceg Novi, Stevan Katić, već oproban u lokalnoj vlasti. Naime, Katić je bio potpredsjednik opštine u vrijeme kada su Herceg Novim vladali politički očevi Demokrata iz SNP-a. I to toliko „dobar“ potpredsjednik, da nije ni dolazio na posao, jer nije imao kancelariju. Nije ni čudo, jer je tadašnja vlast broj zaspolenih u Opštini sa nešto preko 80 popela na preko 250.
 
To što Bečić prijeti, vrijeđa i izmišlja, govori najbolje o njemu samom i o partiji na čijem je čelu. Samo u toku dosadašnje kampanje uoči lokalnih izbora u Herceg Novom je iz redova Demokrata izrečeno toliko laži, da ih je nemoguće pobrojati, od one početne da su na skupu DPS-a u Novom bili neki navodni kriminalci, preko „košulja sa pijace“, do ove posljednje o „čačkalicama“. Mada, o tom toliko puta pomenutom „poštenju“ Demokrata možda najbolje svjedoče njihove posljednje polemike sa ostatkom opozicije, kroz koje se razotkriva sva podmuklost i laž slogana „pobjede, a ne podjele“, dodaje se u saopštenju. 
 
Iz DPS-a poručuju Bečiću "da se okane prijetnji svake vrste".
 
"Imaće pametnijeg posla u narednom periodu, prije svega da objasni Novljanima zašto ih laže, a doći će vrijeme i da za totalno raskrinkavanje njegovog budvanskog scenarija. Tačno je samo jedno u Bečićevom saopštenju, da Demokrate niko ne može kupiti, jer su njihovi čelnici već očigledno kupljeni", navedeno je u saopštenju DPS-a. 
 
 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR