26 °

max 26 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

22° / 15°

Nedjelja

26.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate pozivaju organe da reaguju: Šest funkcionera DPS-a su strani državljani

Politika

Comments 0

Demokrate pozivaju organe da reaguju: Šest funkcionera DPS-a su strani državljani

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Vladimir Jokić i Mijomir Pejović su državljani Crne Gore, i nijedne druge države, što nije slučaj i sa funkcionerima Demokratske partije socijalista, saopšteno je iz Demokrata.

"Organizovana kriminalna grupa, u narodu poznata i kao DPS, od neprekidne serije poraza koje im nanosi najperspektiviji politički subjekt u Crnoj Gori, potpuno je izbezumila. U toj bezumnosti i rastrojstvu, ne prezaju da preko svojih udbaških i medijskih najamnika plasiraju gnusne izmišljotine i podmeću kukavičja jaja", saopštile su Demokrate.

Kažu da su dali DPS priliku da saopšte ko su javni i partijski funkcioneri DPS-a koji protivzakonito posjeduju državljanstvo još neke države. 

"Međutim, odgovor je izostao. Pošto vi ćutite, mi nastavljamo da ih otkrivamo i obavještavamo javnost:

Počeli smo od Pljevalja, i saopštili da je Saša Ječmenica, doskorašnji Glavni administrator Opštine Pljevlja, sada Direktor d.o.o. „Čistoća“, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Čukarici, Beograd; da je Mervan Avdović, odbornik DPS-a i direktor Srednje stručne škole u Pljevljima, državljanin Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Starom gradu Sarajevo; da je Sabrina Hadžiosmanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Pljevlja, takođe državljanka Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Bihaću i da je Milko Čolović, predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Čistoća“ u Pljevljima, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Zvezdari, Beograd.

Danas nastavljamo sa Herceg Novim, te s tim u vezi obavještavamo crnogorsku javnost da je

- Stevan Koprivica, direktor JUK „Herceg fest“, koji je bio četvrti na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Voždovcu, Beograd

- Nevena Keković, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Herceg Novi, koja je bila šesta na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Zemunu, Beograd.

Na današnji dan imamo situaciju da su, šest lokalnih funkcionera iz DPS-a, strani državljani", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Pitaju se šta MUP, Tužilaštvo i kriminalistička policija čekaju da formiraju predmete protiv šest visokih funkcionera DPS-a, a bili su, kako kažu, i više nego promptni i agilni kada je trebalo formirati slučajeve protiv funkcionera Demokratske Crne Gore, Mijomira Pejovića i Vladimira Jokića, iako je Jokić podnio dokaz da je državljanin Crne Gore, i nijedne druge države.

"Gospodo iz MUP-a, Tužilaštva i kriminalističke policije, kako biste dokalazi da niste u služi DPS-a, već da nezavisno i nepristrasno obavljate svoj posao, pozivamo vas da odmah pokrenete odgovarajuće postupke na osnovu objava u medijima i protiv visokih funkcionera DPS-a iz Pljevlja i iz Herceg Novog.

I na kraju, još jednom pitamo organizovanu kriminalnu grupu da li će objaviti imena i ostalih visokih funkcionera u DPSu koji su na današnji dan državljani stranih država? Nadamo se da ćete posle ovih današnjih informacija uspjeti da se „saberete“ i oporavite, a nakon toga da objavite imena vaših visokih funkcionera koji su strani državljani. Ako i dalje budete skrivali te informacije i napadali nase funkcionere, mi nećemo biti lijeni i nastavićemo da obavještavamo javnost o tome", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR