18 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: Demokrate će biti nosioci nove vlasti i u Budvi i u Kotoru

Politika

Comments 0

Bečić: Demokrate će biti nosioci nove vlasti i u Budvi i u Kotoru

Autor: Žarko Vujović

  • Viber
Zahvaljujući intenzivnom radu, pobjedničkoj terenskoj kampanji, zdravoj ideji i pravim ljudima u jednoj krajnje neravnopravnoj utakmici po opoziciju, Demokrate su ponijele oreol druge partije po snazi na političkoj sceni Crne Gore, naglasio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

Bečić j u sjedištu Demokratske Crne Gore razgovarao sa ambasadorom Austrije u Crnoj Gori Johanom Frolihom i predstavnicima Narodne partije Austrije.

Predstavnici te delegacije ujedno su članovi austrijske organizacije „Forchtensteiner Kreist“, koju čine aktivni, ali i bivši poslanici austrijskog Parlamenta i drugih institucija te zemlje.

Bečić je naglasio da će Demokrate biti nosioci nove vlasti i u Budvi i u Kotoru gdje će, u veoma kratkom roku, sa partnerima iz opozicije konstituisati novu izvršnu vlast.

''Bečić je naveo da su Demokrate partija budućnosti, jer su joj povjerenje na izborima poklonili i oni koji nikada nijesu glasali za neku partiju ili su u prošlosti glasali za neku drugu partiju. Razlog je taj što su Demokrate ponudile potpuno novu generaciju političara, koji su hrabri, stručni, beskompromisni u namjeri da suzbiju organizovani kriminal i korupciju u Crnoj Gori i da konačno otpočnu reformske procese. S tim u vezi, Bečić je istako da su Demokrate partija koja je podnijela ubjedljivo najviše prijava nadležnom Tužilastvu, ali je i izrazio zabrinutost u vezi sa primjetnom selektivnošću u radu Specijalnog tužilaštva'', navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Sagovornici su razmijenili mišljenja o parlamentarnim izborima koji su, kako smatra opozicija, ''održani u atmosferi zloupotreba, nepovjerenja, neravnopravnosti, straha i antidemokratije''.

''Šef delegacije, prof. dr Jozef Hohtl zahvalio je predsjedniku Demokrata na detaljnim informacijama o radu i djelovanju Demokrata i pohvalio činjenicu da su Demokrate, uz veliko zalaganje i u najkraćem mogućem vremenu postigli značajan rezultat. On je, takođe, iskazao interesovanje u pogledu toga na koji način Demokrate vide rasplet situacije nakon parlamentarnih izbora, kao i o budućem djelovanju Demokrata'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR