17 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

26.05.

23° / 14°

Srijeda

27.05.

23° / 12°

Četvrtak

28.05.

25° / 12°

Petak

29.05.

22° / 15°

Subota

30.05.

20° / 13°

Nedjelja

31.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

01.06.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raskid na najgori način: Ovi horoskopski parovi skloni su tome!

Izvor: cosmopolitan.rs

Razonoda

Comments 0

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Raskid na najgori način: Ovi horoskopski parovi skloni su tome!

Raskidi su u principu bolni i svako od nas ih preživljava na drugačiji način.

Neki ljudi potpuno izbrišu partnera iz svog života, drugi prekidaju glasnim svađama, nasilnim emocijama i sa mnogo gorčine. Postoje i pojednici koji zrelim razgovorom mirno raskinu i uspijevaju da zadrže prijateljske odnose sa bivšim partnerom.

Drugim riječima, raskidi se mogu podijeliti na dobre i loše. 

Zodijak ovaj put analizira horoskopske parove koji na najgori mogući način prekidaju svoje veze.

Ovan i Bik

Ovi horoskopski znaci su od samog početka loša kombinacija i samim tim loš raskid je gotovo neizbježan. Ovan obično završava vezu tako što mu postaje dosadno i želi promjenu. Ali, kod Bika su stvari malo drugačije. Biku je potrebno vrijeme da pušti voljenu osobu i neće je ostaviti bez velike muke. S obzirom na to da su Bikovi tvrdoglavi i da ovnovi ne odstupaju od svog položaja kada uđu u sukob, ovaj astro par nije u stanju da pronađe zajednički jezik.

Ovnovi su poznati po lošem temperamentu i izlivima bijesa. Oni uživaju u drami i energiji proizvedenoj u žestokoj svađi sa Bikom. Velike su šanse da će ovan poželjeti da se skrasi sa svojim partnerom Bikom nakon nekog vremena, ali ako čekaju predugo, Bikovi neće žejleti da se vrate.

Lav i Škorpija

Raskid između Lava i Škorpije lako može da se pretvori u borbu između dva ega. Oboje su vrlo strastveni, tako da će kraj odnosa biti veoma intenzivan i bolan. Članovi oba znaka žele da kontrolišu i vrlo su egocentrični. Škorpija može pokušati da suzbije emocije, ali prije ili kasnije te emocije će eksplodirati i uništiti Lava.

Kada je ranjena Škorpija, ona napada na različite načine koji uključuju uvredu i osvetu. Iako su Lavovi moćni, oni imaju senzibilnu stranu i vjeruju da je raskid sasvim prirodna stvar.
 
Blizanac i Strijelac

Razdor između ova dva znaka ne bi bio potpun bez rata riječima. Oboje imaju problema sa vezivanjem i žele da budu slobodni. Blizanac i Strijelac imaju mnogo toga zajedničkog, jer žele da razgovaraju, probaju nove stvari, nova prijateljstva i žele da izraze svoje ideje. Ali kada stvari krenu naopako žele da pobjegnu što je prije moguće.

Obično biraju da ignorišu problem i najlakše im je da raskinu preko telefona. S obzirom na to da se komunikacija odvija preko nekog uređaja, oni će slobodno reći sve što im pada na pamet i mnogo uvredljivih stvari. Oba horoskopska znaka "sijeku" riječima, tako da je njihov raskid bolan, brutalan i okrutan.

Vaga i Jarac

Jarčevi su veoma posvećeni u vezi i njima je teško da prekinu, dok će Vaga lako okrenuti novi list. To stvara problematičnu dinamiku između dva znaka. Jarac ne može da shvati kako Vaga tako lako može da zaboraviti sve lijepe stvari iz njihove veze. Vaga ne žele sukob, ali ako nema izbora napada svom snagom.

Jarac samo želi da ispravi nesporazume koji su se desili u odnosu i spremni su da učine sve što mogu veza opstane. Kada Jarac primijeti da Vaga odustaje, on će pokušati na sve moguće načine da održi vezu i zadrži Vagu.

Vaga to neće moći da podnese i tražiće da se oslobodi od njegovih "kandži" na svaki mogući način.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR