16 °

max 22 ° / min 13 °

Subota

30.05.

22° / 13°

Nedjelja

31.05.

19° / 14°

Ponedjeljak

01.06.

22° / 15°

Utorak

02.06.

24° / 14°

Srijeda

03.06.

23° / 13°

Četvrtak

04.06.

24° / 14°

Petak

05.06.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Теst ličnosti: Šta ste prvo primijetili na slici?

Mozaik

Comments 0

Izvor: crnobelo.rs

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Теst ličnosti: Šta ste prvo primijetili na slici?

Na osnovu toga šta prvo primjećujete u svojoj okolini i kako percipirate svijet oko sebe, možete otkriti kakav ste tip ličnosti.

Na jedan brz i jednostavan način možete otkriti koje osobine su kod vas dominantne.

Potrebno je samo da bacite pogled na sliku i da otkrijete kakav ste tip ličnosti:

Lice starog čovjeka

Vi ste mirna, iskrena i odana osoba

Mnogo ljudi iz vašeg okruženja zna da se samo vama može povjeriti, kao i to da ste vi pouzdana, sigurna i nezavisna osoba. U vama se krije lider koji ima sposobnost da sluša različita mišljenja, da nađe rješenje i da ga predstavi drugima, koji vas prirodno slijede kao grupa. Kada jednom postavite cilj, nakon što ste temeljno analizirali okolnosti i napravili dobru strategiju za ostvarivanje istog, ništa vas ne može zaustaviti niti natjerati da odustanete. Vi ste precizni i odlučni, što vas ponekad može učiniti perfekcionistom, a stres koji doživljavate u želji da vam bude što bolje tada nastupa češće nego što želite. S vremena na vrijeme, pokušajte da se prepustite, relaksirate i oslobodite. Otkrićete da je sloboda slatka.

Mlada djevojka

Vi ste optimistični i zračite pozitivnom energijom

Radoznali ste i zanimaju vas mnoge stvari koje se nalaze oko vas i uvijek strastveno želite da isprobate nove stvari. Imate tendenciju da budete impulsivni, pa često krećete u akciju na osnovu brzih i nepromišljenih odluka. Ako počnete pažljivo da planirate načine na koje ćete ostvariti svoje ciljeve, uštedjećete mnogo vremena i truda, više nego što mislite. Volite da pomažete drugima i po prirodi ste darežljivi. Jaki ste i odlučni. Bez obzira šta vam stoji na putu, vaša sposobnost da ostanete uspravni i podignute glave vas tjera da nastavite dalje. Ne odustajte! Sve prolazi, a na kraju vi dobijate sve što ste zaslužili.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR