Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Jedan "bag" na Facebooku ovom čovjeku je promijenio život

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Jedan "bag" na Facebooku ovom čovjeku je promijenio život

Kada sam tog dana krenuo da se ulogujem na svoj Facebook, nisam ni slutio da će me jedan bag dovesti do ljubavi mog života.

Tako svoju nevjerovatnu sreću opisuje Šulefr Benson iz Arkanzasa koji je kao i svakog drugog dana krenuo da se preko svog mobilnog telefona uloguje na svoj Facebook. Tog dana, ne zna se kako, umjesto na svom nalogu, završio je na nalogu Seleste Zendler iz Kolorada. Bila je to 2009. 

"Otvorio sam internet pretraživač, otišao na Facebook i nisam ni stigao da ukucam svoje podatke", automatski sam otišao u njen profil", kaže Šuler.

U prvi mah nije ni shvatao da nešto nije u redu, te je napisao par statusa dok nije vidio da je na tuđem nalogu.

"Ne znam kako, ni danas nam nije jasno. Nikad se nismo sreli, nikad nismo živjeli ni blizu jedno drugog, nikad nismo imali zajedničke prijatelje, čak ni iste stvari na Facebooku nismo lajkovali", primjećuje on.

Nekako je uspio da se izloguje, ali Seleste mu je poslala zahtjev za prijateljstvo. Počeli su da pričaju i ispostavilo se da se super slažu.

"Imamo mnogo zajedničkih interesovanja. Poslije mnogo dopisivanja, videli smo se uživo juna 2013. Na jesen je ona došla da živi kod mene. Godinu kasnije vjerili smo se i preselili u Južnu Karolinu gdje smo se i vjenčali 2015", kaže ovaj čovjek.

"Eto, jedan mali bag doveo me je do ljubavi mog života. Ispostavilo se da se taj bag dešava jednom u milion slučajeva. Na svijetu ima mnogo užasnih stvari, ali nekada se dese i divna čuda. Ja sam svoje divno čudo našao", poručuje on, prenose mediji.

Ostavi komentar

0/300