14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexx-u

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexx-u

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Na repertoaru Cineplexa novi filmovi.

U nastavku, pogledajte trejlere.

ONE SU BOMBE

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara Nikol Kidman i Šarliz Teron i nominovana za Oskara Margo Robi, protagonistkinje su istinite priče o sunovratu najmoćnijeg čovjeka američke televizije. Film donosi priču o tome kako su zaposlene u televizijskoj kući Fox News odlučile da prozovu dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa, koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnijele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca. Ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

SLUGA

Nova komedija sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi! Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, Griša (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mjere.

Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primjesa života kakav je do tada živio.

Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čovjeka koji cijeni mala životna zadovoljstva i vrijedan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi

PRERUŠENI ŠPIJUNI

 Super špijun Lens Sterling (Vil Smit) i naučnik Volter Beket (Tom Holand) su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter...nije. Ali on taj nedostatak socijalnih vještina nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama.

Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, cijeli svijet će biti u opasnosti.

Film „Prerušeni špijuni“ je animirana komedija smještena u svijet moćne internacionalne špijunaže. Sinhronizovano!

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR