15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Mozaik

Tag Video
Comments 2

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta novi filmovi: Antena M preko svoje FB stranice poklanja 2x2 karte. U nastavku, pogledajte trejlere.

AJVAR

Domaći film Ajvar je priča o ljudima koji žive zajedno, a suštinski ne pripadaju nigdje. Priča o ljudima koji su otišli da pobjegnu od ludila i priča o opstanku jedne ljubavi. Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vrijeme živi u Stokholmu. Imaju uspješne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju djecu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gdje se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

LOŠI MOMCI ZAUVIJEK

Loši momci Majk Lori (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku ,,Loši momci zauvijek”. Ovog puta naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi I opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodišnjem partneru Majku, Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

MISIJA ARKTIK

Reditelj filma Spark, Aron Vudli donosi novu akcionu animaciju u kojoj će uživati cijela porodica. Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog - arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vrijedan uloge, tajno zapovijeda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Otom, koji ima mehaničke noge i komanduje lojalnoj vojsci neobično uljudnih sljedbenika…

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Milena Dulović

I ja bih odgledala film,,Ajvar".

Vesna

Ajvar je film koji bih odgledala. Mislim da je odličan, posebno, zbog ekipe koja glumi u filmu. Svako dobro, Vesna Babić