Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Madona otkazuje koncert za koncertom

| Postavio/la: Ana Ašanin | Izvor: RTS

Madona otkazuje koncert za koncertom Foto:Wikipedia

Pošto su joj ljekari naredili da se odmara, Madona je otkazala još jedan nastup na svojoj turneji „Madam Eks“.

Pjevačica je na nalogu na Instagramu obavijestila obožavaoce da večeras neće uspjeti da nastupi pred londonskom publikom.

Nakon što je povrijeđena tokom svoje svjetske turneje, Madona je naglasila da je morala da na prvo mjesto „stavi svoje tijelo i zdravlje“, dodajući da „duboko žali“ što je otkazala nastup, i da su joj ljekari savetovali da se odmara „nekoliko dana“.

„Posljednja stvar koju želim je da razočaram svoje obožavaoce, ali nastaviću da radim sve dok budem mogla. Kao i uvijek – svakome ko je kupio kartu, biće vraćen novac. Nastup zakazan za 29. januar se ne odlaže“, napisala je pop-zvijezda uz „zahvalnost na razumijevanju“.

Poslije više nastupa u Londonu, pjevačica bi trebalo da nastavi sa nastupima u Parizu.

Inače, Madona je nedavno otkazala i jedan nastup u Lisabonu. Prošle nedjelje je u 19.45, obavijestila vlasnike karata za koncert 19. januara, da se neće pojaviti na bini u 20.30 kako je bilo planirano.

Kao razlog otkazivanja nastupa, navela je povredu, ne precizirajući o čemu je konkretno riječ. Mediji nezvanično prenose da pjevačica ima probleme sa koljenom i ligamentima.

Turneja „Madam Eks“, koja je započela u septembru 2019. prvobitno je imala zakazana 93 nastupa – 56 u Sjevernoj Americi i 37 u Evropi. Poslije otkazivanja određenih koncerata, taj broj je pao na 86.

Ostavi komentar

0/300