13 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ako ste u vezi sa ovim horoskopskim znacima prevariće vas

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Ako ste u vezi sa ovim horoskopskim znacima prevariće vas

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Za neke osobe se može reći da su vjerni, što to i pokazuju.

Međutim, za druge se to ne može reći jer obožavaju da s vremena na vrijeme imaju paralelne veze.

Kao i uvijek, zvijezde su tu umiješale prste i nekom su odredile da jednostavno ne može da bude vjeran svom partneru.

Kako biste bolje razumjeli potencijalnog partnera i saznali šta u budućnosti možete da očekujete od njega, pročitajte šta kažu astrolozi.

1. STRIJELAC

Strijelac se smatra glavnim izdajnikom među znacima zodijaka. I sve zato što je to veoma, veoma slobodoljubiv znak. Držati ga unutar četiri zida je jednostavno nerealno!

Uvijek mora da guta utiske i hrani se vizuelnim slikama kako ga ne bi uhvatila dosada. Plus, Strijelčevi imaju posebnu žudnju za idealom, čija se slika često može promijeniti.

Ali, Strijelcu moramo odati počast: uvijek se prijateljski rastaju, ostavljajući za sobom ljepšu uspomenu. Da, i njihove izdaje se dešavaju uglavnom u mladosti, kada emocije prevazilaze razmjere. Sa godinama, ovaj znak počinje da shvata šta je bol i zašto ga ne treba nanositi ljudima.

2. OVAN

Srebrnu medalju u našoj rang listi zauzima Ovan. Važe za dobre porodične ljude, ali ovaj znak je neizmjerno radoznao i neće se smiriti dok ne nauče nešto novo.

Stoga, oni su ti koji se najčešće mogu uhvatiti u tuđim krevetima, jer je tako uzbudljivo! I, naravno, daje novo iskustvo, koje se zatim čuva u riznici obrazovnih informacija. Jednostavno rečeno, Ovnovi su oni koji varaju fizički, a ne emocionalno.

Oni su izuzetno sebični kada je u pitanju zadovoljavanje njihovih seksualnih potreba. Iz tog razloga, prilično je teško izdvojiti predstavnika ovog znaka iz porodice.

Ako je Ovan odlučio da je porodica njegova tvrđava, onda će se svaki pokušaj pretvoriti u fijasko, bez obzira na to koliko putovanja ulijevo bude.

3. BLIZANCI

Prva tri mjesta počinju Blizanci. NJihova kontradiktorna priroda često gura znak na put izdaje.

I tu nastaje problem: ako su u mladosti navikli da vode dvostruki život od mladosti, onda u odraslom dobu ta navika neće nestati.

Blizanci su duša društva, zabavljaju sve šalama i fascinantnim pričama iz života. Stoga nije iznenađujuće što ih privlači mnoštvo ljudi.

I, vrijedi napomenuti da ovaj znak smatra da je seks deo njihove duše, što nije sramotno podijeliti. I, naravno, Blizanci vole igre!

A šta može biti zabavnije od zabave „Sakrij prevaru od supružnika“? Ali evo šta Blizanci ne mogu da podnesu – to je uzvratna izdaja.

Zato što ne možete ostaviti tako šarmantnog i privlačnog zgodnog muškarca poput njih!

4. JARAC

Jarčevi su veoma pedantni, jer je izdaja za njih način poslovanja u bilo kojoj oblasti. Iznenađen?

Da, to je ovaj znak koji se mijenja u … kaznu! Ako niste obraćali pažnju na svog voljenog Jarca, dobićete tajni trougao, ili možda eksplicitan.

Kazna mora biti definisana i izražena na neki način. Ako je i Jarac hirovit, osjetljiv i sebičan, onda njegov partner nema sreće.

A predstavnici ovog znaka ne oklijevaju da uz pomoć seksa napreduju na ljestvici karijere. I u tome ne vide ništa nemoralno: samo još jedan način da učine svijet boljim mestom i zarade više novca za svoju porodicu.

U ovom slučaju, Jarčevi neće ni izraziti svoja putovanja ulevo, jer su to obični radni trenuci.

5. VODOLIJA

Još jedan znak koji voli slobodu je sjajna Vodolija. On se ne mijenja tako često, ali sa šikom i dramatičnošću, jer ovaj znak ne može da živi bez emocija! I to je upravo glavni paradoks izdaje Vodolije.

Oni su racionalniji ljudi, ali ako se izdaja već dogodila, onda neće zatrpati tragove.

Kakve su to posljedice? Jednostavno će sve detaljno izložiti svom partneru i … lijepo se pozdraviti.

Da, ako Vodolije imaju afere sa strane, onda je ovo raskid. Štaviše, onaj sa kojim je prevaren ovaj znak takođe ne može računati ni na šta.

Vodolija će otići u usamljenost ili čak u treću nepoznatu promjenljivu konstatu u ovoj čudnoj jednačini. Ali Vodolije jednostavno ne mogu biti ograničene, inače će pobjeći.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR