14 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Nedjelja

12.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte repertoar Cineplexx-a

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Pogledajte repertoar Cineplexx-a

Autor: Antena M

  • Viber

Sjutra će bioskop Cineplexx biti mjesto okupljanja svih ljubitelja japanske animacije.

Posjetioci će imti jedinstvenu priliku da iskuse djelić japanske kulture, dok neke od njih očekuju i pokloni. Početak filma je zakazan za 20 sati, a prije projekcije od 19:30h svi anime fanovi moći će da uživaju u originalnom ukusu japanskog zelenog čaja, posebnoj tehnici pravljenja origamija i druženju sa gejšom, za šta će se pobrinuti Udruženje Japanski ugao u Podgorici.

Za najsrećnije posjetioce Game S je obezbijedio poklone iznenađenja, dok će svi posjetioci uz ulaznicu iz filma moći da ostvare 15% popusta na Funko figure, mange i ostale akcione figure u GameS shopu u Big Fashionu!

Antena M i Cineplexx poklonili su dvije karte za dva najbrža čitaoca.

Pogledajte trejlere.

PORODICA ŠPIJUNA ŠIFRA: BIJELO - Novi anime naslov koji će vas oduševiti, reditelja Takašija Katagirija.

On je špijun. Ona je ubica. Zajedno, Loid i Jor kriju svoje dvostruke živote dok se pretvaraju da imaju savršenu porodicu. Njihova usvojena kćerka Anja, telepata, zna tajne svojih roditelja, bez njihovog znanja. Dok pod maskom vodi svoju porodicu na zimsko putovanje, Loidov pokušaj da napreduje na svojoj trenutnoj misiji "Operacija Striks" postaje težak kada se Anja greškom umiješa i pokrene događaje koji ugrožavaju mir u svijetu. Titlovano!

Žanr: anime, akcija, komedija


Pored Anime Night događaja i filma Porodica Špijuna šifra: Bijelo, ove sedmice posjetioce očekuju i sljedeći novi filmovi:

RIVALI - Intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta.

Reditelj Luka Gvadanjino, poznat po besprekornom smislu za estetiku, na velika se platna vraća ovom napetom dramom i brilijantnom Zendajom u glavnoj ulozi. Taši, nekada velika teniska nada, trenirala je svog supruga Arta za uspjeh na Grend Slem turnirima. Kako bi ga izvukla iz niza poraza, tjera ga da igra na turniru nižeg ranga, tzv. „čelindžeru”, gdje će se suočiti sa Patrikom, poraženim rivalom s kojim oboje imaju komplikovanu prošlost. Ovo filmsko ostvarenje nije samo sportska drama – to je razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, ali i film o kojem će svi govoriti.
Glavne uloge u filmu tumače Zendaja, Džoš O‘Konor i Majk Fejst.

Žanr: drama, romansa/ljubavni

KASKADER - Akciona komedija sa Rajanom Goslingom i Emili Blant u glavnim ulogama.

Rajan Gosling tumači ulogu kaskadera, kojeg kao i sve članove tog esnafa, raznose, pucaju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Sada, neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvijezdu, da otkrije zavjeru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao.

Film reditelja Dejvida Lejča, koji je sam nekada bio kaskader, obećava da će pružiti akciju koja vjerno odražava duh kaskaderskog posla. U filmu su korišćene neke tehnike koje se danas rijetko viđaju, poput „cannon rollsa“, klasičnog kaskaderskog trika koji je bio neophodan za ovaj film. Upravo je u filmu srušen svjetski rekord u "cannon rollsu" koji je do sada držao kaskader Adam Kirli u filmu o Džejmsu Bondu.

Žanr: akcija, drama, komedija

SJEĆANJE - Priča o susretu dvije usamljene, izmučene duše, koje tragaju za ljubavlju, mirom, prihvatanjem i smislom života.

Silvija je socijalna radnica koja vodi jednostavan, ali osmišljen život: prvo njena kćerka, njen posao i susret sa anonimnim alkoholičarima. Sve se mijenja kada je Saul, koji pati od demencije, isprati do kuće nakon njihovog maturskog okupljanja. Njihov iznenadni susret duboko će uticati na oboje dok otvaraju vrata prošlosti.

Žanr: drama

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR