Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
M: tel ponuda: Godišnja roming karta za samo 34,9 eura

Tehnologija

Comments 0

M: tel ponuda: Godišnja roming karta za samo 34,9 eura

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Kompanija M:tel pripremila je novu ponudu za servis godišnji m:roming tiket, kako bi korisnicima obezbijedila da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji.

Iz te kompanije kazali su da je u ponudi Prva klasa tiket, koji za samo 34,9 EUR omogućava svim korisnicima M:tel-a da od aktivacije, pa do kraja naredne godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji, na mt:s mreži, aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka M:tel mrežama (068, 060 i 078), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i M:tel mreže (068 i 060) i neograničeni mobilni internet.

U ponudi je, kako su naveli iz kompanije M:tel, 15-dnevni tiket po cijeni od 9,9 EUR ili sedmodnevni tiket po cijeni od 5,9 EUR.

Kako su dodali, super povoljne cijene m:roming tiketa dostupne su i za Sloveniju, Kosovo i Bosnu i Hercegovinu (BiH).

Iz kompanije M:tel objasnili su da se kupovina m:roming tiketa vrši putem M:tel menija pozivom *105', pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od M:tel-ovih poslovnica.

Tiket je, kako su naveli, namijenjen prepaid, postpaid i biznis korisnicima M:tel-a.

„Više informacija o cjelokupnoj ponudi M:tel-a korisnici mogu naći na facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me, kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600“, dodaje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR