Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Nekadašnji strateg PSŽ-a odbio Lion, nada se poslu u Mančesteru

| Postavio/la: Bojan Šuković

Nekadašnji strateg PSŽ-a odbio Lion, nada se poslu u Mančesteru

Izgleda da je Loran Blan baš zapeo da sjedne na klupu Mančester junajteda. Čuveni Francuz, nekadašnji reprezentativac, kasnije trener Pari Sen Žermena, ovih dana zagledan je ka Ostrvu i jedva čeka da uprava Crvenih đavola smijeni Ole Gunara Solskjera, a njemu povjeri vođenje slavnog kluba.

Do ovakvog saznanja došao je pariski Lekip, uvjeravajući da se iza odluke Blana da ne prihvati poziv Žana Mišela Ole da preuzme Lion krije nada kako će uskoro Ed Vudvod posegnuti za promjenama na Old Trafordu. Prethodnih dana, pošto je Žoze Murinjo odbio Lavove, čelnici Liona su proširili krug kandidata za nasljednika Brazilca Silvinja, kontaktirali Lorana Blana, međutim, ni on nije raspoložen za posao.

Obrazloženje je da čeka smjenu Solskjera i priželjkuje da dobije šansu o kojoj se već nekoliko puta dosad šuškalo. Kadgod je kriza u Mančesteru, kad se traži trener, njegovo ime je u najužem krugu kandidata, međutim, nikad nije dobio poziv. Možda ga ovog puta dočeka, pogotovo ako se zna da je slobodan od 2016. kad se rastao sa Pari Sen Žermenom.

Zanimljivo da, poput Lekipa, i italijanska Gazeta smatra da Masimilijano Alegri, kao na iglama, čeka smjenu Solskjera i vjeruje da je on odgovarajući izbor za engleskog velikana. Inače, Maks u biografiji ima šest Skudeta (pet sa Juventusom, jedan sa Milanom), dok Loran Blan može da se pohvali kako je prvak Francuske bio i sa PSŽ (triput) i sa Bordom (jednom).

Ostavi komentar

0/300