Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Barsa mora da dovede tri pojačanja ili će Mesi otići?

| Postavio/la: Bojan Šuković

Barsa mora da dovede tri pojačanja ili će Mesi otići?

Leo Mesi je nezadovoljan, i dalje je neodlučan kada je ostanak u Barsi u pitanju. Nije problem drugi klub, već jednostavno to što Barselona gubi mečeve, a Argentinac smatra da tim nije dovoljno dobar.

On želi da osvaja najveće titule, dugo je bez Lige šampiona, ove sezone klub pobjeđuje kod kuće, ali su izgubili već tri meča na strani, ne blistaju ni u Ligi šampiona.

Mesi je već jasno rekao na početku sezone da ne vjeruje da je klub učinio sve da vrati Nejmara i navodno je od kluba tražio da to učini narednog ljeta. Uz to, on ne smatra da je Grizman prava zamjena zas Suareza, jasno na terenu se vidi da se ne slaže najbolje sa francuskim internacionalcem.

Uz to vidljivo je da Barsa od odlaska Danija Alveša ima problema sa desnim bekom, ideja ljudi iz kluba, ali i samog Argentinca je Kimik iz Bajerna. Bavarci bi zahtinevali bogatstvo, ali sa druge strane Barsa može da ponudi Kutinja ili čak Dembelea.

Treći igrač koga Mesi vidi kao neophodnog je štoper, izmakao im je De Liht, Škrinjar je meta, možda i najteža, jer Inter neće pustiti Slovaka za sumu manju od 100 miliona eura, što je za Barselonu u ovom trenutku previše...

Ostavi komentar

0/300