14 °

max 20 ° / min 13 °

Ponedjeljak

06.04.

20° / 13°

Utorak

07.04.

21° / 8°

Srijeda

08.04.

20° / 8°

Četvrtak

09.04.

21° / 10°

Petak

10.04.

23° / 10°

Subota

11.04.

23° / 11°

Nedjelja

12.04.

22° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Ako ga pobijedim prešao sam igricu i odlazim u penziju"

Fudbal

Comments 0

Izvor: B92

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

"Ako ga pobijedim prešao sam igricu i odlazim u penziju"

Tajson fjuri, britanski bokser, rekao je da će vrlo vjerovatno završiti karijeru ubrzo poslije eventuelne pobjede nad Dionteom Vajlderom.

Popularni "Džipsi King" bio je gost Ariela Helvanija na njegovom ESPN podkastu.

Fjuri je govorio o svojoj karijeri i borbi sa Dionteom Vajlderom narednog vikenda u "T-Mobile" Areni.

"Za razliku od Vajldera, ja sa sobom ne vodim ženu i djecu na trening kamp. On sada leži kod kuće, odmara, dok mu oni skaču na glavu. Ovo je trening kamp, što znači da se radi naporno i trenira za borbu. Ja živim spartanski život, a on ne", počeo je priču britanski bokser.

Nedavno je Tajson Fjuri dao interesantan intervju u kom je govorio o svom životu i mentalnim problemima, pa je izjavio tada da su mu neđelje najdepresivniji dani, kada se osjeća i suicidno, jer ne trenira.

"Da, upravo tako. Svaka neđelja mi teško pada jer tada odmaram. Ja sam radoholičar volim da budem zauzet i da treniram, pa kada to ne radim osjećam se loše, ali kada dođe poneđeljak odmah mi je bolje", potvrio je Fjuri.

Dodao je "Džipsi King" da bi na Vembliju vjerovatno bilo 90.000 ljudi, ali da je Vegas prijestonica zabave i da su tu najveće borbe, a takođe je poručio i da ga ne dotiče to što po kladionicama on nije favorit.

Bio je gost i na događaju UFC 246 kada je Konor Megregor nokautirao Donalda Seronija, a na onaj udarac ramenom se osvrnuo i Ariel Helvani i upitao je Fjurija da li bi on mogao da to primijeni.

"Ne bih mogao, to je zapravo ilegalno. Isto bi bilo da ga šutnem u ja*a, biću diskvalifikovan", uz smijeh je rekao Fjuri.

Tajson Fjuri je čovjek koji telefon koristi samo sat vremena dnevno, a kaže da je komentarisanje tamo isključio jer nema vremena da odgovori ljudima, pa je u nastavku objasnio i kada će završiti karijeru.

"Nisam sebi postavio starosnu granicu, ali sa ESPN imam ugovor na još tri borbe i onda je gotovo. Više ne moram da se borim. Šta ću dobiti od toga? Sve sam pojaseve osvojio u ovom sportu i "Ring Magazin pojas" sam dva puta osvojio što je uspio samo još Muhamed Ali. Neću više imati ništa da uradim, prešao sam igricu", kaže Fjuri.

Tajson kaže da želi da živi normalnim životom, da ga javnost ostavi na miru pošto je jednostavan čovjek koji ne želi da bude predsjednik, ministar ili nešto slično.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR