22 °

max 36 ° / min 23 °

Utorak

11.08.

36° / 23°

Srijeda

12.08.

34° / 23°

Četvrtak

13.08.

34° / 23°

Petak

14.08.

33° / 23°

Subota

15.08.

32° / 23°

Nedjelja

16.08.

32° / 22°

Ponedjeljak

17.08.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Obustavljeno takmičenje u Omladinskoj i Kadetskoj ligi

Fudbal

Comments 0

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Obustavljeno takmičenje u Omladinskoj i Kadetskoj ligi

Takmičenje u grupama B finalne faze Omladinske i Kadetske lige Crne Gore biće obustavljeno zbog epidemije koronavirusa, saošteno je iz Fudbalskog saveza.

Navodi se da je odluku o obustavljanju takkmičenja donijela Takmičarska komisija shodno epidemiološkoj situaciji u državi i odlukama Nacionalnog koordinacionog tijela.

"Fudbalski savez Crne Gore apeluje na sve klubove da poštuju mjere nadženih državnih organa i na taj sačuvaju zdravlje igrača, trenera i zaposlenih u klubu, kao i zdravlje kompletnog društva", piše u saopštenju iz te asocijacije.

Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) za borbu protiv zaraznih bolesti donijelo je nove mjere u cilju spriječavanja širenja COVID-19, a koje se odnose na oblast sporta.

Svi fudbalski klubovi u Crnoj Gori obavezni su da trenažni proces i takmičarske utakmice organizuju u skladu sa preporkama Instituta za javno zdravlje i uz poštovanje svih mjera.

"Trenažni proces sportista profesionalaca, amatera i rekreativaca i sportska takmičenja u zatvorenim i na otvorenim sportskim objektima organizuju se bez prisustva publike. Obavezna je dezinfekcija rekvizita koji se koriste za treninge, takmičenja i turnire, kao i predmeta koji se azjednički koriste od strane sportista u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje", piše u saopštenju.

Navodi se da zbog uvođenja novih privremenih mjera za teritorije opština Rožaje, Gusinje, Berane i Bijelo Polje utakmice Druge lige na svojim stadionima neće moći da igraju Ibar i Jedinstvo.

"Utakmice u kojima su domaćini fudbaleri Ibra igraće na stadionu u Plavu, dok će Jedinstvo za odigravanje utakmica koristiti stadion u Mojkovcu", piše u saopštenju FSCG.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR