27 °

max 27 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

22° / 15°

Nedjelja

26.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sudija priznao grešku, u Bajernu bijesni

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 4

Sudija priznao grešku, u Bajernu bijesni

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u novo finale Lige šampiona i imaće priliku da osvoje svoju 15. titulu prvaka Evrope.

Ponovo je Real na nevjerovatan način došao do preokreta zahvaljujući golovima Hoselua u 88. i prvom minutu nadoknade. Bajern je uspio da dođe do izjednačenja pogotkom Matijsa de Lihta, ali je pomoćni arbitar u veoma delikatnoj situaciji podigao zastavicu signalizirajući ofsajd Nasera Mazrauija koji, krajnjom analizom nije postojao.

Arbitar je podigao zastavicu brzinom svjetlosti, kao da je riječ o očiglednoj situaciji, što je van svake preporuke i to je direktno uticalo na krajnji rezultat.

Matijs de Liht je poslije utakmice kiptio od bijesa, opravdano, jer su on i njegov tim uskraćeni za izjednačenje.

"Ako je ofsajd, onda je ofsajd. Napravljeno je pravilo u fudbalu, ako nije čist ofsajd, što sada nije bio, nastavljaš da igraš. Kada se desi u posljednjim trenucima kao sada, praviš ogromnu grešku. Sada ne znamo tačno, ali onda tada se to provjerava, jer ako ne provjeriš, nećeš znati šta je ispravna odluka. Ovo je sramota.

Linijski sudija mi je rekao da mu je žao i da je napravio grešku, ali nemamo ništa od toga sada. Nisam tip osobe koji će kriviti sudije za poraz, ali pravila su pravila. Ne želim da kažem da Real Madrid uvijek ima sudije na svojoj strani, ali oni su sada napravili razliku", naveo je Matijs de Liht.

Ništa manje direktan nije bio ni Tomas Tuhel koji je imao poruku za Real Madrid.

"Teško da bih prihvatio izvinjenje. Ovo je polufinale i nije momenat za izvinjenje. Nije momenat da imaš dva velika kršenja pravila i da se izvinjavaš. Mi moramo da igramo izvan naših limita, da patimo, da igramo bez grešaka. Sudije na ovom nivou bi trebalo isto da rade. Ako ne uradiš posao dobro, ne moraš da se izvinjavaš iako kao pravi sportisti mi to prihvatamo. Ovo se ne bi dogodilo da je u pitanju Real Madrid", poručio je Njemac.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Pa pise vam da je naknadnom analizom utvrdjeno da ofsajd nije bio. Pomocni sudija je odmah digao zastavu. A glavni odmah svirao. Igraci Reala su skoro stali. Da li bi tako reagovali da se nije cula sudijina pistaljka , nikada necemo saznati.

vule

Ko gubi ima pravo da se ljuti ,ofsajd je bio ocigledan ,oba igraca su bila u ofsajdu i uticala na igru . sad je li bolje da je VAR ponistio eventualni gol ili sto je sudija odma svirao -svejedno je isti bi ishod bio . gol nebi bio regularan .