28 °

max 28 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

28° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

22° / 15°

Nedjelja

26.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jezero piše istoriju, Tošić: Veliki dan za naš klub

Fudbal

Tag Gallery
Comments 0

Jezero piše istoriju, Tošić: Veliki dan za naš klub

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Jezero je ispisalo najljepšu stranicu u istoriji - fudbalski klub iz Plava prvi put igraće u finalu Kupa Crne Gore, nakon velike pobjede nad Dečićem u revanšu od 1:0.

Istorijski dan za Jezero potpisao je Edis Redžepagić u 54. minutu, kada je sjajno reagovao na ubacivanje Abdela Osmanović i postigao do sada najvažniji gol u istoriji ovog kluba.

"Na današnjoj utakmici, koju je pratilo preko 2000 navijača, savladali smo lidera šampionata. Plasman u finale Kupa je za našu ekipu nevjerovatan uspjeh, istorijski rezultat. Potvrda svega onoga što smo radili ove sezone, i nagrada za sjajne partije i veliku borbenost. Publika nas je još jednom vodila do pobjede, i na tome im se zahvaljujemo. Uradićemo sve da u nastavku šampionata održimo formu i spreimo se za veliko finale Kupa. Nadam se da možemo do prvog trofeja za našu ekipu", poručio je za Antenu M predsjednik kluba Ervin Tošić.

Inače, Tuzani su ostvarili samo jednu pobjedu protiv kluba iz Plava od kada je Jezero postalo prvoligaš, a do sada su imali ukupno 17 međusobnih duela. Več u narednom kolu Prvenstva u neđelju, ponovo će snage odmjeriti Dečić i Jezero. Do kraja šampionata Jezero će dočekati Rudar, dok će za kraj gostovati Mornaru.

"Što se tiče ekipe za narednu sezonu, rano je da razmišljamo o tome. Imamo još tri duela u Prvenstvu đe želimo da izvučemo što više bodova, a onda i najvažniji meč, finale Kupa. Nakon toga sumiraćemo cijelu sezone, i krenuti u sastavljanju ekipe za narednu, poručio je Tošić.

Finale Jezero - Budućnost na programu je 30. maja u Podgorici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR