20 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nadal: Mogu da se takmičim, spreman sam

Izvor: EPA-EFE

Ostalo

Comments 0

Nadal: Mogu da se takmičim, spreman sam

Autor: Antena M

  • Viber

Rafael Nadal je danas posle treninga koji je odradio pred turnir u Barseloni, govorio za medije. 

"Srećan sam što sam ovdje, imam mnogo lijepih sjećanja na ovaj turnir. Dolazak ovdje odlučen je u posljednji čas. Nedjelja je bila pozitivna što se tiče treniranja i sjutra ću biti na terenu. Posljednji trening je prošao dobro, osjećaj je pozitivan", kaže Nadal kog na startu čeka okršaj sa Italijanom Flavijem Kobolijem.

Mnogo je hrabrosti bilo potrebno Nadalu da se suoči sa svim izazovima posljednjih godinu i po dana, a kako kaže, i dalje želi da uživa u karijeri. 

"Ne sumnjam ni u šta. Stvar je bila u tome mogu li da igram ili ne. Imao sam dvije teške godine, dolazim poslije operacije kuka, dešavalo se dosta toga sa mojim tijelom i nije mi dozvoljavalo da budem na željenom nivou. Mada me je povrijedilo to što nisam mogao da igram na nekim turnirima. U ovoj fazi karijere, ja sam u drugačijoj poziciji, i prije nego da žalim što nijesam mogao da igram, volim to što sam ovdje. Ovo je moja posljednja godina na Turu i želim da uživam u svakom trenutku. Zato je to više od običnog osjećaja. Osjećam da sam spreman za sjutrašnji meč. Realan sam, to što sam ovdje me uzbuđuje, što sam na ovom turniru i terenu", dodao je Rafa.

Za kraj, ohrabrio je navijače.

"Osećaj je bolji nego onaj koji sam imao u Majorci, osjećam da mogu da se takmičim. Malo sam toga postigao ovih mjeseci, ali pokušaću usput da se nosim sa teretom. To je što je i čovek mora da živi sa tom neizvjesnošću, da bude u stanju da sve gleda pozitivno i takmiči se, da bude na jednom teniskom turniru", zaključio je Nadal. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR