18 °

max 23 ° / min 17 °

Srijeda

23.09.

23° / 17°

Četvrtak

24.09.

23° / 19°

Petak

25.09.

22° / 20°

Subota

26.09.

22° / 18°

Nedjelja

27.09.

18° / 15°

Ponedjeljak

28.09.

19° / 16°

Utorak

29.09.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost počela sa treninzima

Rukomet

Comments 0

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost počela sa treninzima

Rukometašice Budućnosti treningom u dvorani Verde, nakon isteka obaveznog roka za samoizolaciju, nastavile su pripreme za narednu sezonu, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Navodi se da su trening odradile igračice koje su dobile negativan test na koronavirus, kao i one kojima je istekao 14-dnevni period od trenutka dobijanja pozitivnog testa.

Prvi slučaj koronavirusa u ŽRK Budućnost potvrđen je 25. jula, nakon čega su prekinute pripreme u Kolašinu, a igračice i stručni štab otišli u samoizolaciju kako bi se ispoštovale mjere Instituta za javno zdravlje u cilju sprječavanja daljeg širenja virusa.

Trener Dragan Adžić kazao je da se raduješto su ponovo na okupu.

"Ispoštovali smo naravno mjere koje su propisane za ovakve situacije u našoj državi. Djevojke koje su dobile dozvole su danas na treningu i polako se vraćamo normalnom radu. Ostale će se pridružiti treninzima kada im to budu dozvolili doktori", kazao je Adžić.

On je istakao da se nada da će u narednom periodu uspjeti da imaju kontinuitet rukometnih treninga.

"Nadam se da ćemo se dobro sačuvati i time doći u priliku da igramo Ligu šampiona i da kroz to takmičenje gradimo formu i uigranost tima. Sve djevojke su sada u Crnoj Gori i nadam se da ćemo uskoro biti kompletni, kako bi dostigli nivo koji je potreban", rekao je Adžić.

Novo pojačanje podgoričkog tima, Andrea Lekić kazala je da nakon 14 dana samoizolacije napokon počinju sa rukometnim treninzima.

"Izuzetno se radujemo i nadamo da će u narednom periodu sve biti onako kako želimo, jer već zaostajemo za drugim ekipama. Nadam se da će ishod u narednim danima kada je u pitanju zdravlje, biti krajnje pozitivan. Od početka priprema nijesmo odradile trening u kompletnom sastavu, sigurno da je period koji smo proveli kod kuće ostavio traga na fizičku spremnost, tako da se opet vraćamo par koraka unazad", kazala je Lekić

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR