Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Predsjednik VPSCG odgovorio Janoviću: "Nadam se da će biti prilike da razjasnimo stvarnu pozadinu ovakvog istupa"

| Postavio/la: Bojan Šuković

Predsjednik VPSCG odgovorio Janoviću: "Nadam se da će biti prilike da razjasnimo stvarnu pozadinu ovakvog istupa"

Predsjednik VPSCG Dejan Bajić reagovao je na komentar ministra sporta i mladih Nikole Janovića na jučerašnjoj konferenciji za medije kada je izjavio da “teško da postoji inertniji i pasivniji savez od Vaterpolo saveza", te da je potrebno da se vaterpolo funkcioneri "malo i umiješaju u svoj posao".

Janović Vaterpolo savezu: Upaljen je "crveni alarm", umiješajte se u svoj posao

"U vezi sa komentarom ministra sporta i mladih o radu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, koji je izrekao na svojoj konferenciji za medije povodom sprovođenja Zakona o sportu, želim samo da saopštim da njegove ocjene o aktivnostima i ulozi Saveza, Upravnog odbora i ostalih organa i tijela Saveza u potpunosti odbacujem kao neprihvatljive, neutemeljene pa čak i uvredljive.

Svaku dalju polemiku nemam namjeru da vodim preko medija jer smatram da takva komunikacija nije primjerena odnosima između resornog ministarstva i Saveza, a nadam se da će biti prilike da razjasnimo stvarnu pozadinu ovakvog njegovog istupa", stoji u saopštenju Predsjednika Bajića.

Komentari

Marko,

Ministrov jucerasnji nastup, uprkos tome sto bi se, barem dijelom, mogao dozivjeti kao utemeljen, nije mi se dopao i ne vidim ga kao način popravljanja stvari u vaterpolu. Rukovodstvo Saveza zaista, u nekim pitanjima, djeluje nedovoljno odlučno. Ali, problem Kotora je star deceniju, a za spor ili nikakav razvoj vaterpola u Podgorici i Nikšicu ne moze se abolirati lokalno rukovodstvo i drzava. Konacno, i ovakav vaterpolo je gotovo jedini sport koji nam donosi medalje, makar u mlađim kategorijama.

rile,

Janovic je daleko od onoga sto se predstavlja, ako ko unisti cg sport to ce biti on...dok je bio u reprez uzimao je fine pare za pripreme, a tad je Savez bio ok...

Hn,

Zna se ko je Janovic,a ko je Bajic?Janovic je potpuno u pravu.Kolika je ovome plata i beneficije,zna li ko?Iskreno,prvi put cujem za covjeka...

Ostavi komentar

0/300