9 °

max 20 ° / min 7 °

Ponedjeljak

12.04.

20° / 7°

Utorak

13.04.

13° / 12°

Srijeda

14.04.

14° / 10°

Četvrtak

15.04.

14° / 8°

Petak

16.04.

16° / 6°

Subota

17.04.

15° / 8°

Nedjelja

18.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Istraga protiv operskog pjevača Plasida Dominga

Izvor: Foto:Wikipedia

Svijet

Comments 0

Istraga protiv operskog pjevača Plasida Dominga

Izvor: nezavisne novine

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Udruženje koje zastupa operske pjevače i osoblje "Američkog esnafa muzičkih umjetnika" saopštilo je da je pokrenulo sopstvenu istragu o seksualnom uznemiranju koje je navodno počinio čuveni operski pjevač Plasido Domingo, navodeći da nije sigurno u rezultate istrage operskih kompanija.

Udruženje je navelo da je istragu pokrenulo nakon dvije vijesti agencije AP u kojima je više žena optužilo Dominga za seksualno uznemiravanje ili drugo nedolično ponašanje, prenosi AP.

U mejlu koji je udruženje poslalo svojim članovima ističe se da su tražili od kompanija koje zapošljavaju 78-godišnjeg pjevača da istraže navode, ali da kompanije nijesu bile spremne na to ili nijesu bile u mogućnosti da Udruženju dostave uvjerenja o obimu i vremenu istrage kao i da li će rezultate javno objaviti ili na neki drugi način obavijestiti Uždruženje.

Opera Los Anđelesa, u kojoj je Domingu dugo godina bio generalni direktor, angažovala je spoljnog savjetnika da vodi istragu, ali je odbila da otkrije bilo kakve detalje o tome kako će se sprovesti ili da li će rezultati biti objavljeni.

Udruženje dalje navodi da će istragu voditi tužilac Brus Mafeo, nekadašnji savezni tužilac, koji trenutno radi za kompaniju Kozen O"Konor.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR