Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Beba progutala džoint

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Blic

Beba progutala džoint Ilustracija

Jednoipogodišnja beba, čija je majka Srpkinja (31), a otac Egipćanin (38), završila je u milanskoj bolnici ’’Vittore Buzzi’’ gdje su ljekari nakon detaljnih pretraga utvrdili da je bebina krv pozitivna na kanabis.

Kako prenose italijanski mediji, roditelji su u nedjelju uveče pokušali da probude bebu koja je zapala u dubok san, ali pošto nije reagovala ni na povišen glas i maženje, oni su u panici pozvali Hitnu pomoć.

Nakon što su utvrdili da u bebinoj krvi ima tragova kanabisa, ljekari su obavijestili policiju koja je pokrenula istragu protiv roditelja koji su u čudu negirali da konzumiraju bilo kakvu drogu.

Tokom istrage utvrđeno je da je uspaničenim roditeljima koji žive u milanskoj četvrti San Siro u goste došao bebin ujak, odnosno brat bebine mame iz Srbije za koga je utvrđeno da je posjedovao i konzumirao marihuanu u vidu džointa.

Policija i ljekari pretpostavljaju da je beba uzela malu količinu marihuane od nepažljivog ujaka i slučajno je progutala tako da nadležni nijesu pokrenuli nikakav postupak protiv roditelja dok će ujak snositi zakonom predviđene sankcije.

U milanskoj bolnici kažu da se beba osjeća dobro, ali da će za svaki slučaj ostati još nekoliko dana u toj zdravstvenoj ustanovi na opservaciji.

Ostavi komentar

0/300