Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vulin Boškoviću: Očekujemo objašnjenje ili izvinjenje

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Srna/N1

Vulin Boškoviću: Očekujemo objašnjenje ili izvinjenje Foto: Beta

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin pozvao je crnogorskog resornog ministra Predraga Boškovića da zbog dobrosusjedskih odnosa objasni kakve su to hibridne prijetnje stizale u Crnu Goru iz Srbije, prenosi Srna. 

Vulin je upitao Boškovića "da pojasni kako je na to odgovorio NATO tim koji je na poziv Ministarstva odbrane Crne Gore stigao u pomoć ugroženoj Crnoj Gori".

"Jedini hibridi koji stižu u Crnu Goru iz Srbije su hibridi sjemenskog kukuruza, a tu valjda nema prijetnje, a još manje razloga za angažovanje NATO-a", rekao je Vulin.

On je istakao da NATO može da bude miran što se Srbije tiče, a da će vrijeme pokazati da li može da se osloni na saveznika koji tako lako kuka za pomoć, prenijeli su beogradski mediji. 

"Očekujemo objašnjenje ili izvinjenje", rekao je Vulin.

Komentari

Petar,

Naravo da ocemo i jedno i drugo! I častit parom jos preko...

nenad mne,

"Očekujemo objašnjenje ili izvinjenje", rekao je Vulin....ili??? Tako to biva kada dezerter postane ministar vojni. Nijesmo mu ništa dužni, no kako ga oni trpe?

Marinac,

Ovaj Vulin bez potrebe glumi budalu kad je baš budala.

KK,

Vuline, šta bese sa onom travom što si znjeo na farmi ?! Da je nisi poslao tetki u Kanadu s ona tebi kupila stan u Beogradu ?

Boka,

"Vrijeme ce pokazati"???Veli ministar vojni,mali od kuzine...Sto si to naumio Vulinu Aleksandre?Odices ti kod tetke u Kanadu,da ako ti i tamo stan kupi od "dvesta hiljada evra"

mr,

Njegov intelekt je na limitu kada su hibridi kukuruza u pitanju! Dalje od toga ne može da dobazi!

knez,

Ako je a jeste g_din Vulin gluv i slijep treba mu pomoći. Predlažem Vladi da uvede takse na robu iz Srbije pošto njih samo pare mogu da zabole. Osvijestili bi se pošto bi izgubili plasmane roba u iznosu od 1 milijarde eura samo u toku tur. sezone.

podgoricanin,

ako ti ne vidis napade na CG , onda je pośljednje vrijeme da potražiš strucnu pomoć. neda ti bog da Crnogorci rade 1% onog sto vi radite CG , mislim da se od vas nebi moglo zivjeti. ono sto je pokradeno mora da se vrati onom cije je pa i nakon 100 godina. gospodine ovo nije 1918 i bolje bi bilo da smanjite dozivljaje. CG je zemlja svih onih koji je smatraju svojom a oni koji imaju drugu drzavu srecan put.

Ostavi komentar

0/300