12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vulin na nacionalnoj frekvenciji pokazao fotografije obezglavljenih tijela

Region

Comments 5

Vulin na nacionalnoj frekvenciji pokazao fotografije obezglavljenih tijela

Izvor: n1, beta

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom objavio djelimično cenzurisane fotografije obezglavljenih tijela, u okviru političke tok šou emisije.

On je gostujući na TV Pink kazao da su u pitanju fotografije koje su nađene na mobilnim telefonima članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka, a da su svi zločini počinjeni u kući u Ritopeku.

Na fotografijama su se vidjeli članovi kriminalne grupe Belivuk i Srđan Lalić, koje drže osobu sakrivenog identiteta, kako je naveo Vulin, „pred klanje“, obezglavljeni leš proboden sa više noževa iz kog se cijedi krv u kantu, otkinuta ljudska stopala.

Prikazane su i fotografije paketa, za koje je Vulin tvrdio da sadrže kokain, kao i fotografije osumjičenih na bazenu i na ljetovanju.

„Sve (žrtve) su navijači Partizana, klali su ih drugi navijači Partizana, utvrdili smo identitet svih do jednog… (Fotografije) su njihovi trofeji, oni su se time hvalili“, naveo je ministar unutrašnjih poslova.

Vulin je ocijenio da medijski navodi da se tribina Patizana „buni“ protiv predsjednika države Aleksandra Vučića i da skandira protiv njega, predstavljaju „instruisano nezadovoljstvo kriminalne grupe“.

Uznemirujuće fotografije su istovremeno sa gostovanjem ministra Vulina na Pinku objavili brojni tabloidi i internet portali u Srbiji.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Ovu neverovatnu nameštaljku guraju bolesno- primitivne glave,kako bi ionako sluđeno "stado"držali u toru sve do momenta kada će" svojom blekom" ovekovečiti izbornu pobedu opijenih nacionalističlih krimi Velikosrpskih patriota.u dugoj tradiciji Načrtenja, Memoranduma i ostalih bolesnih snova.

Montenegrin

I ovakve rezime podrzava Evropa,i ovo da bude clanica Unije?!?! Eeeee ne ulazili u nju!!!!

Labud Dabanović

'Srbine' tvoj narod od dobrog i lošeg pokojnih Srba-naslijedili samo onaj genocid prema Zeti i Zećanima.Zetu popalili a narod izmaknuo genocidu i ugradili sebe u Crnogorce.A vi 'Srbi' do danas pokazali da ste od pokojnika naslijedili samo genocid prema Crnogorcima-ne fizički no brdima lažnih knjiga