16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Moskva upoznata sa situacijom na Kosovu: 'Računajte na Rusiju'

Izvor: EPA-EFE

Region

Comments 1

Moskva upoznata sa situacijom na Kosovu: 'Računajte na Rusiju'

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković kazao je da je upoznao ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova sa sitaucijom na KiM, kao i da je Lavrov poručio da Srbija može i dalje računati na podršku te zemlje,

Selaković je rekao da je to bio jedan od posljednjih sastanaka koje je imao u Njujorku i dodao da se sa Lavrovim sastao treći put u posljednjih devet mjeseci.

"Naravno da sam iskoristio tu priliku da ga upoznam sa dešavanjima na severu KiM, sa situacijom u dijalogu Begorada i Prištine i sa onim što jeste stav sa kojim je izašao predsjednik Vučić, koji je bio jasan i nedvosmislen, po pitanju nastavka dijaloga i daljih dešavanja na KiM" rekao je Selaković.

Kaže da je na sastanku bilo riječi o principijelnoj podršci Rusije koja je stalno prisutna, ne samo u Moskvi i u Beogradu već i na Ist Riveru, od stalne delegacije Rusije, kao stalne članice Savjeta bezbjednosti UN.

"Naravno da ćemo tu vrstu dijaloga nastaviti i dalje da održavamo. I ono što je Lavrov rekao jeste da možemo da računamo na podršku Ruske Federacije i dalje kada su u pitanju naši interesi na KiM", prenosi Tanjug izjavu šefa diplomatije Srbije. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Ne možete ništa Albancima.Može lavrov posrov da priča šta hoće.Ako krenete ponovite se Beogradu isto što i za vrijeme Miloševića.Država KOSOVO je priznata i to je endeee