18 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Maskirani napadači pucali na autobus kod Dečana - stradala dva učenika i vozač

Izvor: Gazetta Express

Region

Tag Video
Comments 1

Maskirani napadači pucali na autobus kod Dečana - stradala dva učenika i vozač

Na autobus je, prema nezvaničnim informacijama, pucalo nekoliko maskiranih osoba, prenose regionalni mediji.

Izvor: N1, RTS, Blic

Autor: Antena M

  • Viber

Tri osobe su nastradale, a jedna osoba je ranjena u pucnjavi na autobus sa učenicima večeras oko 19.00, potvrdili su Hitna pomoć i Osnovno tužilaštvo u Peći.

Kako je rečeno, u autobusu koji se kretao iz Đakovice prema Glođanu u opštini Dečane i koji je prevozio učenike, pucalo se iz kalašnikova i tom prilikom su ubijeni vozač autobus i dva učenika.

„Prema tvrdnji portparola policije za region Peći Fadilja Gašija, nešto poslije 19h u mjestu Glođane na licu mjesta stradala je jedna osoba, dok su dvije osobe podlegle povredama u bolnici", kazao je portparol policije, premda je bilo navoda i o četvrtoj žrtvi.

Potvrđeno je i da je jedan učenik ranjen. Prema posljednjim informacijama, njegovo je stanje stabilno i van je životne opasnosti.

Kako javljaju mediji u Prištini, autobus koji je putovao na relaciji Đakovica – Dečane, bio je pun učenika. Na autobus je, prema nezvaničnim informacijama, pucalo nekoliko maskiranih osoba, prenosi Blic.

Oglasio se i gradonačelnik Dečana 

Gradonačelnik Dečana Bashkim Ramosaj oglasio se večeras na Fejsbuku i napisao "da je šokiran i tužan zbog zločinačkog napada u Glođanu, gdje su život izgubile tri osobe, među kojima i dva studenta".

"Najiskrenije saučešće porodicama koje su izgubile svoje najmilije, pridružujemo vam se u ovom teškom vremenu za sve nas. Apelujem na organe za sprovođenje zakona da što prije otkriju i uhapse počinioca ovog gnusnog krivičnog djela“, napisao je Ramosaj.

Uskoro opširnije...

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Mirko

O Evropo stara damo izgubila si i sluh i vid, a najgore i osjećaj za to da je prevencija najbolji način da se e desi konflikt. Gasite Vučića jer je izgledao odlučio da iskopira Miloševića.