12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ministar bezbjednosti BiH: Najboje da Dodik podnese ostavku

Region

Comments 0

Ministar bezbjednosti BiH: Najboje da Dodik podnese ostavku

  • Viber
Ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić govorio je o sankcijama koje su Sjedinjene Američke Države izrekle Miloradu Dodiku i rekao da bi bilo najbolje da Dodik podnese ostavku.
Mektić smatra da bi u ovakvim okolnostima najbolje bilo da Dodik podnese ostavku i, kako je naglasio, tako spasi Republiku Srpsku i srpski narod.
 
''Vidio sam da je Stejt Department objavio da je Milorad Dodik stavljen na crnu listu Sjedinjenih Američkih Država. Mislim da je to poražavajuće za Republiku Srpsku, ali i Bosnu i Hercegovinu ako hoćete. Vrlo je izvjesno da će ovu crnu listu preuzeti i druge zemlje, postoje informacije i zemlje iz Evropske unije. To je situacija koja će štetiti Republici Srpskoj, njenom legitimitetu i njenom ugledu. Mislim da bi najbolje bilo da podnese ostavku i spasi Republiku Srpsku i srpski narod'', rekao je Dragan Mektić za N1.
 
On nije siguran da li će druge zemlje pratiti primer SAD i staviti Dodika na ''svoje crne liste'', ali da postoje određene pretpostavke da bi se to moglo dogoditi.
''Nije obavezujuće da druge zemlje prate SAD u ovoj odluci, ali poznato je iz ranije prakse da se to dešava. Ne mogu sa sigurnošću reći koje su to zemlje, ali imam najave da će se to desiti'', ispričao je on za N1.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR