Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikola Pejaković: Ko je za veru u redu, ko je za večeru - metak

Izvor: printscreen/youtube.com

Region

Comments 12

Nikola Pejaković: Ko je za veru u redu, ko je za večeru - metak

Izvor: republika.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Glumac, reditelj, scenarista i muzičar Nikola Pejaković Kolja poznat po ulogama Čorbe u seriji "Složna braća" i Halila u filmu "Lepa sela lepo gore" zapalio je Tviter izjavom da nevjernicima treba dati metak u čelo.

Naime, na ovoj društvenoj mreži pojavio se dio glumčevog intervjua u kome on u istoj rečenici spominje vjeru i krvoproliće.

"Na srpskom narodu je da konačno kaže da li je za veru ili za večeru. Ako je za večeru, dobiće večeru i metak u čelo i tu priče nema. A ako izabere veru, postoji šansa i to je vrlo jednostavno", kaže Pejaković i nastavlja. 
 
"Mislim da se Srbi moraju prvo vratiti bogu i sebi jer Srbi su pravoslavan narod i jedino dobro što imaju je pravoslavlje. Jedino pametno što imaju je Hristova nauka i to treba da vrate u škole, u domove i svoja srca. Ako to ne vrate i ostanu da se hrane filozofskim splačinama neće daleko dogurati", poručio je glumac. 

Pejaković je, inače, godinama imao problem sa narkoticima. Dnevno je, prema sopstvenom priznanju uzimao po pet grama droge, ali se izliječio i okrenuo crkvi. Nedavno je i otvorio dušu o toj svojoj borbi i okretanju vjeri, pa ispričao zanimljiv trenutak iz porodičnog doma. Rekao je da se njegov otac više za njega zabrinuo kada je počeo da ide u crkvu nego kada je bio na heroinu. U novembru 2021. završio je u bolnici zbog korone.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Солерка

Читам коментаре и питам се, да ли је могуће да смо оволико поглупели? Није ни чудо шта нам се догађа, изгледа да боље нисмо ни заслужили.

Gregorijanski

Vjera spaja, a religija razdvaja moj narkomančiću.

Tajfun

Vidite li da je Velikostpski nacionalizam mnogo gori,od droge.