19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Trampov zet objavio kako će izgledati projekti koje gradi u Beogradu i na obali Albanije

Region

Comments 1

Trampov zet objavio kako će izgledati projekti koje gradi u Beogradu i na obali Albanije

Autor: Antena M

  • Viber

Zet bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa, Džared Kušner, objavio je na mreži "X" render za projekat luksuznog kompleksa na mjestu Generalštaba Vojske Srbije.

„Uzbuđeni smo što možemo da podijelimo neke slike ranog dizajna za razvojne projekte koje smo kreirali za albansku obalu i centar Beograda“, napisao je Trampov zet Džared Kušner na „X“-u.

Podsjetimo, Džared Kušner, potvrdio je da zaključuje velike poslove sa nekretninama u Srbiji i Albaniji, što je, kako ocjenjuje Njujork tajms, posljednji primjer da Trampova porodica posluje u inostranstvu, čak i dok on pokušava da se vrati u Bijelu kuću.

Čini se da su Kušnerovi planovi na Balkanu dijelom nastali kroz odnose izgrađene dok je Tramp bio na vlasti, piše Njujork tajms.

Kušner, koji je bio viši zvaničnik Bijele kuće, rekao je da je na tim poslovima radio sa Ričardom Grenelom, koji je nakratko bio na funkciji vršioca dužnosti direktora nacionalne obavještajne službe u vreme Trampa, kao i ambasadora u Njemačkoj i specijalnog izaslanika za Balkan.

Jedan od predloženih projekata biće pretvaranje ostrva kod obale Albanije u luksuzni turistički kompleks, navodi Njujork tajms.

Drugi, kako dodaje Njujork tajms, kojim se, prema jednom srpskom poslaniku i Kušnerovoj kompaniji, planira luksuzni hotel i 1.500 stambenih jedinica i muzej, bi trebalo da bude u Beogradu, na mjestu bivše zgrade Generalštaba koja je oštećena u NATO bombardovanju 1999.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Mojaš

Da li je sada jasnije našim NATO fanaticima kako funkcioniše politika u praksi?I da smo od DPS-a dobili NATO članstvo "bugarskog" tipa?Bravo za Antenu M za ovu informaciju.