Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Gradonačelnik Podgorice gost u Živoj istini; Evo kako možete postavljati pitanja

| Postavio/la: Ana Ašanin

Gradonačelnik Podgorice gost u Živoj istini; Evo kako možete postavljati pitanja

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, u petak - 13.decembra, biće gost u "Živoj istini".

Pitanja koja želite da postavite gradonačelniku možete slati na mejl [email protected] i u inbox naše FB stranice Portal Antena M.

Komentari

Zeljko,

Zasto Vam nije validna email adresa?!

Srđan,

Kad će grad početi da uzima u obzir mišljenje građana prilikom promjena DUP? Naime 2018 promijenjen je DUP Pobrežje A, B, C, a primedbe 10 vlasnika objekata nijesu usvojene čime su dovedeni u nepravedan položaj u odnosu na 11og koji je izgradio traženu spratnost. Izmjene plana je platio investitor

kuč,

Pozdrav za gradonačelnika i pitanje :Kad će početi da se vrši sistematizacija radnih mjesta u privrednim društvima u kojima je grad osnivač

gost,

Imam pitanje, a volio bih da ga Darko prenese: pozdravljam odluku da se ozivi centar grada i ogranizaciju novogodisnjeg vasara/bazara na trgu. Ali zasto je bas tokom decembra preduzeta rekonstrukcija ulice Vuka Karadzica pa je sad haos. Placam parking a ne mogu da parkiram nidje u 3. zoni!

Ismet,

Oce li gradonačelnik u dijelu oko Starodoganjske džamije i u uskim ulicama gdje je uvijek zakrcenje biti zabranjeno parkiranje - tj biti izgrađen podzemni i nadzemni parking za potrebe Starovarosana i vjernika koji dolaze u sve većem broju?

Petar,

Pitanje za gradonačelnika: obećao je da će tokom Mandata posvetiti pažnju obnovi Stare Varosi - hoće li se pobrinuti da budu uklonjeni opasni stubovi sa spoljnim strujnim kablovima koji vise iznad kuća i po ulicama u 21om vijeku?

Kerovic Damir,

Pozdrav bivsem sportisti a danasnjem gradonacelniku.Pitanje za vas: Ima li kakvih konkretnih planova za izgradnju istocne tribine gradskog stadiona? Veoma je ruzno gledati onu,nazovi tribinu i takvu sliku slati u svijet. Pozdrav od velikog navijača Buducnosti i reprezentacije Crne Gore.

Ostavi komentar

0/300