23 °

max 24 ° / min 13 °

Utorak

18.05.

24° / 13°

Srijeda

19.05.

22° / 13°

Četvrtak

20.05.

19° / 13°

Petak

21.05.

23° / 11°

Subota

22.05.

23° / 12°

Nedjelja

23.05.

25° / 13°

Ponedjeljak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Strugar: Govorimo o formiranju Vlade, a pričamo ko je Irinejevac, a ko Amfilohijevac; Kovačević: DF-u ko da koju paru, tako se okreću

Javna rasprava

Comments 1

Strugar: Govorimo o formiranju Vlade, a pričamo ko je Irinejevac, a ko Amfilohijevac; Kovačević: DF-u ko da koju paru, tako se okreću

Autor: Antena M

  • Viber

Gostujući u našoj emisiji “Javna rasprava” komunikolog Miodrag Strugar kazao je da formiranje Vlade nikada nije lako.

Ne sumnja, međutim, da će ona biti formirana, ali smatra da će unutrašnji problemi konstituenata doći kasnije na dnevni red.

 “Čujemo samo neke spekulacije, čitamo iz medija da to ne ide baš glatko, ali to je sve očekivano, ništa što se ne dešava inače. Ne mislim da može doći do toga da se ta Vlada ne formira, da se oni ne dogovore. Mislim da će se dogovoriti, da će formirati Vladu, a da će njihovi unutrašnji problemi, izazovi sa kojima se suočavaju tek kasnije doći na dnevni red”, smatra Strugar.

Govoreći o formiranje Vlade, novinar Duško Kovačević kazao je da misli da to ide dobro.

 “Vidimo i trzavice, Demokratski front uvijek pravi problem”, dodao je Kovačević.

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović kaže da prvi put nakon izbora sve strane priznaju  rezultat.

 “Biće sigurno zanimljivih dana i zanimljivih događaja, ali sam svako uvjeren da će do popisa raditi na bilo kakvoj homogeniziranosti i da će ona opstajati nakon popisa. Moguće su veći politički antagonizmi među njima, ali vrijeme pred nama će najbolje pokazati šta i kako”, smatra Vuksanović.

Polemisalo se i o uticaju Irineja  i Amfilohija.

“Frontu dalo bi se zaključiti je bliži Irinej, kao što im je bliži Vučić, od bilo koga drugog, ko im da koju paru tako se okreću. To je taj strašni problem koji imaju sa Vučićem koji ih je opet uvalio u čitav državni udar, ali nema veze, on je kasnije klasično kupio”, kazao je Kovačević.    

Strugar je zapitao - shvatate li gdje je sada Crna Gora?

“Govorimo o formiranju Vlade, a pričamo o tome ko je unutar vladajuće koalicije Irinijevac, a ko Amfilohijevac, shvatate li Vi đe je Crna Gora u ovom momentu”, kazao je Strugar.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

bojsa

Izgleda da ne shvataju Miško ne shvataju dje je sada Crna Gora .... Žalosno i opasno !