17 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Turistička inspekcija zatvorila 30 ugostiteljskih objekata

KORONAVIRUS

Comments 0

Turistička inspekcija zatvorila 30 ugostiteljskih objekata

Autor: Antena M

  • Viber

Turistička inspekcija je u prethodna dva dana zatvorila 30 ugostiteljskih objekata širom Crne Gore, koji su radili dok traju privremene mjere u vezi sa koronavirusom.

Iz Uprave za inspekcijske poslove (UIP) je saopšteno da je Turistička inspekcija u ponedjeljak i utorak obavljala pojačanu kontrolu ugostiteljskih objekata u skladu sa Naredbom za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog koronavirusa.

Kontrole su obavljene u Podgorici, Budvi, Herceg Novom, Mojkovcu i Bijelom Polju.

“Turistički inspektori su u Podgorici zatekli deset ugostiteljskih objekata, koji su obavljali djelatnost suprotno propisanim mjerama Vlade, pa su po nalogu inspektora zatvoreni. U Budvi je zatvoreno osam objekata, dok je u Herceg Novom zatečeno njih šest, koji su po ukazivanju inspektora zatvoreni”, navodi se u saopštenju.

U Mojkovcu su po nalogu inspektora zatvorena četiri, a u Bijelom Polju dva ugostiteljska objekta.

“Turistički inspektori će i dalje nastaviti sa intenzivnim kontrolama po svim opštinama kako bi se osiguralo maksimalno poštovanje mjera iz navedene naredbe Nacionalnog koordinacionog tima”, dodaje se u saopštenju.

Iz Uprave su kazali da je Odsjek za inspekciju za igre na sreću takođe obavljao kontrole u dijelu koji se odnosi na zatvaranju objekata u kojima se priređuju igre na sreću.

“Inspektori su utvrdili da koncesionari u Podgorici poštuju naredbu. Nastaviće se sa kontrolom poštovanja te mjere”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR