18 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ne rade kafići, ali rade pumpe i aparati za kafu i sok!

KORONAVIRUS

Tag Gallery
Comments 0

Ne rade kafići, ali rade pumpe i aparati za kafu i sok!

Autor: Antena M

  • Viber

I ako je građanima zabranjeno da napuštaju mjesto stanovanja subotom i nedjeljom od 13 sati do 5 ujutru narednog dana, a i preporučeno im je da bi, period u kojem je izlazak dozvoljen, trebalo da iskoriste za obavljanje stvari koje su nužne, pojedinima, reklo bi se po fotografijama koje kruže društvenim mrežama, to nije važno.

Naime, pojedini građani Podgorice, ali i još nekih gradova koriste vikend da se - zabave. Ne rade kafići, ali zato rade pumpe i aparati za kafu i sokove gdje se može i usput proćaskati i prekršiti svaka moguća preporuka nadležnih organa.

Čitalac koji nam je ustupio fotografije navodi da su neke nastale jutros, a neke prethodnih dana na više pumpi, što govori da pojava nije izuzetak, nego, čini se, pravilo kod određenog broja građana.

Apeluje na nadležne da nađu način da problem riješe, a apel i od nas svim građanima - time što izađete, stojite u redu ne poštujući pritom socijalnu distancu, i posjedite usput malo na zidiću pumpe, možda mislite da ne ugrožavate nikoga, ali griješite. Ne samo da ugrožavate sebe, već potencijalno ugrožavate desetine ljudi oko sebe! 

Poštujmo preporuke i mi jer ih poštuje cijeli svijet, a, kako je ranije rekao naš epidemiolog Senad Begić, biće vremena i za Bokešku i Ričardovu, i "dojč" u kafiću, a ne ispred pumpe, kad sve ovo prođe.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR