15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NIVEA donirala 5.000 eura Nacionalnom udruženju medicinskih sestara i babica

KORONAVIRUS

Comments 0

NIVEA donirala 5.000 eura Nacionalnom udruženju medicinskih sestara i babica

Autor: Antena M

  • Viber

U okviru međunarodnog programa podrške, NIVEA je obezbijedila donaciju Nacionalnom udruženju medicinskih sestara i babica Crne Gore. 

"Kompanija Beiersdorf koja stoji iza brenda NIVEA, donirala je 5.000 eura u okviru svog međunarodnog programa podrške kolektivnoj borbi društva protiv širenja i uticaja Covid-19, Nacionalnom udruženju medicinskih sestara i babica Crne Gore.

Program direktne podrške u skladu je sa novom koncepcijom kompanije Care Beyond Skin, koja svesrdno nastoji da izađe iz okvira svoje osnovne djelatnosti - brige o njezi kože - i pruži maksimalan doprinos društvu i planeti", navode u saopštenju. 

"Pandemija COVID-19 je u vrlo kratkom vremenskom periodu postala prijetnja zdravlju i zamrzla društveni život svakog pojedinca, što je dosad bilo gotovo nezamislivo. Ovim donacijama Beiersdorf želi da pruži podršku nacionalnim organizacijama koje pomažu svim licima kojima je potrebna pomoć u ovim teškim vremenima, kao što je i Nacionalno udruženje medicinskih sestara i babica Crne Gore", kaže generalni direktor Branko Kotarac. 

Veliki broj zdravstvenih radnika, uključujući mnoge medicinske sestre i babice, nalazi se na prvoj liniji borbe sa COVID-19.

Iz tog razloga, Beiersdorf želi da im pomogne da dobiju potrebnu medicinsku opremu - zaštitna odijela, naočare, maske i antiseptike, kažu u saopštenju. 

"Iz tog razloga, kompanija Beiersdorf donirala je novčana sredstva Nacionalnom udruženju medicinskih sestara i babica Crne Gore. Ovo udruženje gotovo tri decenije radi na edukaciji i podizanju obrazovanja medicinskih sestara i babica, kako bi obezbijedili što bolju njegu pacijenata", dodaju u saopštenju. 

Beiersdorfov međunarodni program podrške

Krajem marta, kompanija Beiersdorf AG objavila je svoj međunarodni program podrške: Grupacija namjerava da dodijeli donacije u iznosu od 50 miliona eura za pomoć u upravljanju u kriznim situacijama, naročito u epicentrima bolesti, kao i za regione sa slabo razvijenim sistemom zdravstvene zaštite i lošom infrastrukturom.

Beiersdorf će sarađivati sa međunarodnim organizacijama i lokalnim organima vlasti kako bi pružio maksimalnu podršku ljudima kojima je pomoć potrebna.

Neposredne mjere uključuju čitav niz preduzetih akcija, kao što je međunarodna donacija 1.000.000 litara sredstava za dezinfekciju. U međuvremenu, Beiersdorf je stavio u pogon svoje fabrike na pet kontinenata za proizvodnju sredstava za dezinfekciju.

Donacije od najmanje 5.000.000 NIVEA proizvoda za njegu kože i ruku podijeljene su medicinskom osoblju širom svijeta, čija je koža trenutno posebno izložena raznim uticajima. Hitne mjere uključuju i direktnu finansijsku podršku nevladinim organizacijama, kako međunarodnim, tako i lokalnim partnerima Beiersdorf Grupe koji se trenutno i sami suočavaju sa velikim izazovima.

Beiersdorf takođe podržava i lične donacije svojih zaposlenih međunarodnim humanitarnim organizacijama širom svijeta tako što ih udvostručuje, zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR