8 °

max 10 ° / min 8 °

Nedjelja

24.01.

10° / 8°

Ponedjeljak

25.01.

10° / 8°

Utorak

26.01.

8° / 2°

Srijeda

27.01.

6° / 0°

Četvrtak

28.01.

8° / 1°

Petak

29.01.

8° / 5°

Subota

30.01.

8° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić uručio donaciju Opštoj bolnici Berane: 5.000 eura od Skupštine Crne Gore

KORONAVIRUS

Tag Video
Comments 2

Autor: Antena M

  • Viber

Bečić uručio donaciju Opštoj bolnici Berane: 5.000 eura od Skupštine Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, boravio je juče u zvaničnoj posjeti opštini Berane.

Kako se navodi u saopštenju, Bečić je posjetio Opštu bolnicu i direktoru dr Budimiru Dabetiću, uručio donaciju Skupštine Crne Gore u vrijednosti od 5.000 eura, koju je najviši zakonodavni i predstavnički dom građana opredijelio u cilju doprinosa borbi njenih zdravstvenih radnika sa virusom korona.

On je izrazio poštovanje prema zaposlenima u Opštoj bolnici u Beranama na nesebičnoj i požrtvovanoj borbi sa ovom opakom bolešću.

„Herojstvo i plemenitost naših zdravstvenih radnika, pokazano u ovim teškim i izazovnim vremenima na najbolji način oslikavaju neprolazne tradicionalne crnogorske vrijednosti“, istakao je predsjednik Skupštine.

Bečić je iskazao spremnost Skupštine da zajedno sa Vladom Crne Gore i resornim ministarstvom zajednički rade na poboljšanju materijalnog položaja i uslova rada svih zaposlenih u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Direktor Opšte bolnice Budimir Dabetić, izrazio je izuzetno zadovoljstvo povodom posjete Bečića i ujedno zahvalio na donaciji Skupštine koja predstavlja značajan podstrek zaposlenima u toj ustanovi.

On je upoznao predsjednika Skupštine sa rezultatima njihovog rada i izazovima sa kojima se suočava ova institucija.

Sastanku su prisustvovali i ministarka zdravlja, dr Jelena Borovinić Bojović, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja,Veljo Čađenović, načelnik infektivnog odjeljenja, dr Milovan Živković, načelnik radiologije, dr Denis Kalač, načelnik anesteziologije, dr Milosav Miladinović, infektolog, dr Lidija Kljajić, i ginekolog, dr Rajko Karličić.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

loko

Više ne šaljem komentare,mičem se sa portala.Želim akciju da mičemo ove krvnike sa vlasti.Javljam se i idem samo u ozbiljne bitke.Pozdrav svim građanima Crne Gore.

CG1

Trebalo ga je vratit nazad sa bioče. To je donacija po nalogu vučića, zna vučić kako se šta kupuje. Desiće se nekom nešto loše od te donacije koju daje plagijat. IZDAJNIK sa šajkačom!