16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pojačane kontrole poštovanja epidemioloških mjera tokom vikenda

KORONAVIRUS

Comments 1

Pojačane kontrole poštovanja epidemioloških mjera tokom vikenda

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Ministarstvo zdravlja, Uprava za inspekcijske poslove i Uprava policije i ove sedmice, od petka do nedjelje veče, organizovaće akciju pojačane kontrole poštovanja propisanih epidemioloških mjera u svim gradovima Crne Gore, sa posebnim fokusom na zimske turističke centre, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

"Kontrolom će na terenu rukovoditi Uprava za inspekcijske poslove, uz asistenciju Uprave policije i u saradnji sa lokalnim samoupravom.

Sprovodiće se provjera posjedovanja Nacionalne digitalne COVID potvrde u ugostiteljskim objektima i ostalim mjestima gdje se okuplja veći broj ljudi, kao i da li se krše ostale epidemiloške mjere", navodi se u saopštenju.

Ministarstvo zdravlja još jednom poziva privrednike i građane da budu odgovorni i da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, prije svega zbog zaštite zdravlja i svojeg i svojih najbližih i cjelokupne populacije.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Branla

Vidimo kako pojačano kontrolišete ove što se okupljaju ispred zgrade Vlade na nenajavljenim i neodobrenim skupovima. Crkoste kontrolišući imaju li maske i potvrde.