12 °

max 16 ° / min 6 °

Utorak

31.03.

16° / 6°

Srijeda

01.04.

8° / 3°

Četvrtak

02.04.

13° / 0°

Petak

03.04.

15° / 3°

Subota

04.04.

17° / 7°

Nedjelja

05.04.

18° / 7°

Ponedjeljak

06.04.

19° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U prodaji novi set karata za koncerte u okviru KotorArt Don Brankovih dana muzike

Kultura

Tag Gallery
Comments 0

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

U prodaji novi set karata za koncerte u okviru KotorArt Don Brankovih dana muzike

Prvi set karata za najavljene koncerte u okviru KotorArt Don Brankovih dana muzike je rasprodat, a novi kontingent ulaznica za sve programe je pušten u prodaju.

Posrijedi su koncerti u okviru Coca-Cola Stage-a, na kojima će nastupati Sergej Ćetković sa Orkestrom mladih talenata, Masimo Savić, kao i koncert sjećanja na Olivera Dragojevića (povodom godišnjice smrti) na kojem će nastupiti Goran Karan sa horom Univerziteta u Splitu „Silvije Bombardelli“.

"Pored ova tri koncerta popularnijeg zvuka, moguće je kupiti i ulaznice za koncerte vrhunskih svjetskih izvođača iz domena umjetničke muzike poput violončeliste Nareka Hahnazarjana, pijanistkinje Juđe Vang i klarinetiste Andreasa Otenzamera, violiniste Romana Simovića i njegovih sjajnih kolega, mladog kompozitora i saksofoniste i pijaniste Safira Adižesa kome će narator na koncertu biti otac- svjetski marketinški mag Isak Adižes, kao i za svečano otvaranje KotorArt Don Brankovih dana muzike, kada će publika imati priliku premijerno slušati nova savremena djela klasične muzike te premijerno vidjeti dokumentarni film, koji su inspirisani važnim lokalnim temama", saopštili su organizatori.

Detalji o programima i prodaji ulaznica mogu se naći na www.kotorart.me

''Prošlogodišnji početak saradnje sa prodajnom mrežom Gigs Tix, kroz prodaju ulaznica preko interneta i fizički širom Crne Gore na Tobacco S Press kioscima, omogućio je lak i brz pristup ulaznicama za naše programe publici iz čitave Crne Gore i regiona.

Ove godine, za najavljene programe smo pustili smo novi set karata i pozivamo sve zainteresovane da ih zbog kapacitiranosti prostora što prije sebi obezbijede, navodeno je u saopštenju

"Proteklih godina, veliki dio programa održan je na kotorskoj Ljetnjoj sceni ali zbog velikog interesovanja, nekoliko koncerata preseljeno je na kotorski Stadion malih sportova na Benovu. Festival, koji se održava od 13. jula do 13. avgusta na brojnim lokacijama u Kotoru, kao i širom Boke Kotorske s ponosom broji preko dvije stotine programa, a za najveći dio, ulaz je besplatan ''– istakli su iz PR službe Festivala.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR