15 °

max 15 ° / min 12 °

Srijeda

26.02.

15° / 12°

Četvrtak

27.02.

11° / 5°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

13° / -1°

Nedjelja

01.03.

12° / 6°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Božićni bazar i koncert u podne" na Cetinju

Kultura

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

"Božićni bazar i koncert u podne" na Cetinju

Turistička organizacija i Prijestonica 8. januara, sa početkom u 11 sati tradicionalno organizuju "Božićni bazar i koncert u podne".

"Za ovu priliku pripremili smo nastup internacionalno priznatog crnogorskog dua na gitari Srđana Bulatovića i Darka Nikčevića uz pratnju kamernog orkestra, koji će se predstaviti cetinjskoj i široj publici sa svojim originalnim kompozicijama.

Njihove kompozicije prožete su različitim uticajima od klasične i flamenko preko filmske do popularnih muzičkih pravaca i tradicionalne crnogorske muzike. Ono što karakteriše različitost i originalnost njihovih muzičkih djela jesu nepravilni ritmovi Balkana, ljepota Mediterana i misticizam Orijenta. Na repertoaru koncerta će se naći i kompozicije koje publika već prepoznaje kao što su Još ne sviće, Vrsuta, Snovi, Balkan, Orijent, Energija, Akrobat...", navedeno je u saopštenju Turističke organizacije Cetinja. 

Uz zvuke starogradske muzike u posebno ukrašenim kućicama novogodišnjeg bazara, služiće se besplatna degustacija cetinjskih i crnogorskih suhomesnatih specijaliteta, kuvanog vina, pečenih koštanja, priganica i meda, najavljuju iz lokalne TO. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR