16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uskoro nove tribine za održavanje festivala "Grad teatar" Budva

Kultura

Comments 0

Uskoro nove tribine za održavanje festivala "Grad teatar" Budva

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Sekretarijat za komunalno - stambene poslove cijeneći veliki doprinos kulturi koji daje festival "Grad teatar" i želji da pomogne održavanje ovog značajnog festivala, kroz niz kontakata sa renomiranim proizvođačima tribina uz konsultativne usluge nadzora i tehničkih lica zaposlenih u JU "Grad teatar" postigao je dogovor da se ubrzo započne izrada novih tribina za potrebe održavanja Festivala u Starom gradu u Budvi, saopšteno je iz Opštine Budva. 

Kako se navodi u saopštenju, riječ je o tribinama čiji je proizvođač renomirana njemačka firma "Layher" koje predstavlja jednu od vodećih firmi u oblasti opremanja i ugradnje tribina na prostorima Evrope, sa svim neophodnim sertifikatima kvaliteta ugrađene opreme i izvedenih radova.

"Stolice koje će biti montirane na tribini biće proizvedene od renomiranog italijanskog proizvođača koje između ostalog ispunjava najstrože kriterijume UEFA i FIFA sertifikacije. Tribina će biti prilagođena za korišćenje i osobama smanjene pokretljivosti.

Izabrani izvođač radova je D.O.O. Grand Design iz Podgorice.

Ukupna vrijednost nabavke iznosi 69.000 €. Planirani završetak nabavke i opremanja tribine je do početka ljetnje sezone", navode u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR