12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Večeras virtuelno otvaranje Tradicionalne izložbe ULUCG

Kultura

Tag Gallery
Comments 0

Večeras virtuelno otvaranje Tradicionalne izložbe ULUCG

Autor: Antena M

  • Viber

U okviru kampanje "Živimo kulturu #ostanidoma", koju je Ministarstvo kulture pokrenulo sa ciljem da građanima Crne Gore, u danima socijalno izolovanog funkcionisanja, ponudi kulturne i umjetničke sadržaje onim kanalima komunikacije koji su dostupni iz kuće, večeras u 20 sati na YouTube kanalu Ministarstva kulture biće upriličeno virtuelno otvaranje 75. Tradicionalne izložbe Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore. 

"U saradnji sa Ministarstvom kulture, Udruženje likovnih umjetnika Crne Gore odlučilo se na virtuelnu prezentaciju postavke poštujući mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, a u cilju prevencije od virusa COVID-19. Izložba ove godine obuhvata djela 102 umjetnika, članova ULUCG, a imajuću u vidu njen dug kontinuitet i brojnost izlagača, spada u red najznačajnijih likovnih smotri u našoj zemlji", saopšteno je iz Ministarstva kulture. 

Pokrovitelj izložbe je Ministarstvo kulture Crne Gore, a generalni sponzor Plantaže d.o.o.

S obzirom na aktuelne okolnosti, u organizaciji ovogodišnje postavke posebnu zahvalnost upućujemo firmi "3D Montenegro", ali i muzičarima, Milošu Boškoviću i Nedeljku Pejoviću, koji će večeras uveličati virtuelno otvaranje izložbe, zaključuju u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR