15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Specijalna projekcija filma Južni vetar sa glumcima u bioskopu Cineplexx Delta City!

Kultura

Tag Video
Comments 0

Specijalna projekcija filma Južni vetar sa glumcima u bioskopu Cineplexx Delta City!

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Najomiljeni momci su se vratili!

Poslije više od tri godine iščekivanja, Maraš, Baća, Sofija i Luka se vraćaju u jednoj potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi.

Specijalna projekcija filma Južni vetar – UBRZANJE na kojoj će prisustvovati autorska i filmska ekipa filma biće održana u petak, 12. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City u 20 sati.

UBRZANJE je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtjevniji film.

Pun akcionih scena, neočekivanih zapleta i još dramatičnijih obrta, nastavak Južnog vetra predstavlja avanturu, dramaturški kompleksniju i neizvjesnu.

Akcija počinje nakon uvodne trećine i traje gotovo bez prekida do odjavne špice: svaka sljedeća scena je zahtjevnija i spektakularnija od prethodne. Sve to do finala koje pomjera granice u produkciji, scenografiji, kaskadama…

UBRZANJE prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja, koji u nastavku priče biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Fenomen JUŽNI VETAR u svom prvom dijelu iz 2018. godine uzdigao se na nivo blokbastera, koji je srušio sve rekorde kao najgledaniji igrani film za prethodne dvije decenije na Balkanu i u svim državama nekadašnje Jugoslavije.

Kako se kasnije razvio u TV seriju, neizbježno je postao i najgledanija TV serija sezone 2019/2020 u čitavom regionu.


Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Južni vetar: Ubrzanje“ su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR