19 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Meril Strip: Zbog lokdauna sam privremeno zaboravila kako da glumim

Izvor: Epa

Kultura

Tag Video
Comments 0

Meril Strip: Zbog lokdauna sam privremeno zaboravila kako da glumim

Izvor: euronews.rs

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Meril Strip, trostruka dobitnica Oskara, najvećeg priznanja u svijetu filma, o čijim talentima se uvijek govori u superlativima, tvrdi da je "privremeno zaboravila kako da glumi", dok je trajao lokdaun tokom prve pandemijske godine.

Glumica koja trenutno promoviše svoj novi film "Don't Look Up" u kom igra sa Dženifer Lorens, Leonardom Dikaprijem i Džonom Hilom, dotakla se vrlo teškog perioda 2020.

"Teško mi je to palo. Nisam se osjećala zabavno tokom lokdauna. Dolazila sam da snimam svoje scene, nakon što po tri nedjelje nisam ni s kim progovorila. Ušla bih na stadion u Vorčesteru, stavila periku, nokte i obukla odijelo i držala govor svim tim ljudima", ispričala je glumica za Entertainment Weekly.

"Potpuno sam se izgubila, nisam znala kako da glumim, zaboravila sam gdje sam pošla. Biti u takvoj izolaciji na neki način rasformira vašu ljudskost. Ali hvala Bogu na Džoni (Hilu), jer nas je sve zasmijavao", ispričala je glumica.

U međuvremenu je uspjela da povrati svoju glumačku energiju i barem prema Hilu, koji u filmu "Don't Look Up" igra njenog sina, i sama zasmijava ostatak ekipe.

"Mnogo sam se zabavljao. Jednom smo bili u Ovalnom kabinetu i bio sam okružen ljudima ili koje odlično poznajem ili koje duboko poštujem. Pomislio sam, o Bože, mi možemo da se šalimo. Meril je bila izuzetna, ne samo zbog njenog statusa u umjetnosti, nego koliko zabave i humora je pronašla u ovom liku", rekao je glumac.

"Don't Look Up" trenutno se prikazuje u bioskopima, a na Netfliksu će biti dostupan od 24. decembra.

Riječ je o crnoj komediji koja govori o dvoje naučnika u misiji da svijet upozore na asteroid koji će u skorijoj budućnosti uništiti zemlju. Strip igra predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država, koja vrlo ležerno doživljava njihova upozorenja.

Ona je krajem prošle godine u emisiji Stivena Kolbera ispričala da je bilo "sablasno" snimati taj film za vrijeme pandemije.

Ona ga je opisala kao "film o svjetskoj katastrofi, ali na neki način smiješnoj."

"Cijela stvar je tako sablasna, čudna i zabrinjavajuća", rekla je Strip.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR